Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna alantan

czy stosowal ktos krem alantan plus na twarz? jesli tak to jakie byly efekty

Polecane posty

Gość panna alantan

Gość jane 1
Stosuje krem alantan plus na twarz, zlikwidował mi plamy po trądziku i znamiona po ospie. Pani dermataolog zaleciła też stosować go pól na pół z kremem nivea na zime ( może troche kiepsko się rozsmarowuje ole naskóre działa świetnie)

Gość jolcia3410
ja przez ostatnie dni uzywalam alantana plus jako kremu na noc , stan mojej skory zdecydowanie sie poprawil, zniknely krosty, czerwone plamy

a ja uzywam tylko BAMBINO dla dzieci bo innego nic nie moge :O

Gość jola3410
kupisz ten krem w aptece bez recepty" alantan plus krem" jest tez masc i zasypka, a kosztuje ok 7-8zl, zalezy tez w jakiej aptece

Gość Małgosia 85
Ja stosuje krem alantan plus 4 dzień i juz teraz widzę drobne efekty. Miałam skórę podrażnioną po wyciskaniu syfków, do tego stopia, że pojawiły się drobne czerwone plamki i ranki. Po zagojeniu zostawały brązowe blizny. Tragedia. Wydawałam sporo pieniędzy na kremy wybielające plamy na twarzy a alantan plus jedynie daje mi nadzieje na wyleczenie :) jest rewelacyjny. Wczesniej używalam też acne dermu, który zlikwidował mi stan zapalny skóry, jednak dopełnieniem leczenia wydaje sie byc alantan plus. :) Napisze jeszcze, jak skóra będzie wyglądać po miesiącu, wówczas dochodzi do znacznej regeneracji.