Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhghrvuirgvcsa

jestem wiecznie spiaca

Polecane posty

Gość fhghrvuirgvcsa

gfr

Gość ceha
a jaskie masz ciśnienie?

Gość polska krówka
Mam to samo, a ciśnienie w normie.

Gość muchomorson
tez tak mialam - na poczatku ciazy :)

Gość polska krówka
Hahaha, ja tam mam od paru lat :D.

Gość moze masz cukrzyce

Gość polska krówka
Ja mialam badania, bylam z tym problemem u lekarza. Wyniki wszystkie w normie. Pora się przyzwyczaic.:)

Gość jkscvbiegvpureghb
nie nie mam cukrzycy nie jestem w ciązy to napewno. cisnienie mam niskie bo ok 100/60 zdarzałosi e tez nizsze wogole czesto mi zimno i marzną mi stopy

Gość chcąca
możesz mieć problem z krążeniem lub z czynnością tarczycy. takie zmęczenie może mieć podłoże depresyjne, ale to może być w związku z jesienno-zimową aurą. trudno wtedy pozbierać myśli i siebi zmobilizować do jakiegokolwiek działania. Na początek potrzebne ci jest doświetlenie, najlepiej odrobina słońca i ciepła kolorystycznie zieleń na lepszy nastrój a potem intensywna czerwień na pobudzenie zmysłów

Gość takie mam
ja mam cisnienie 90/60 zle/

Gość moze masz anemie
Ja mialam takie objawy anemii i wlasnie tez mi bylo ciagle zimno

Gość polska krówka
To racja, najbardziej ospala jestem jesienią i zima, latem porblem wlasciwie nie istnieje, więc faktycznie to światlo dziala cuda :). Mieszkam nad wodą, ciśnienie atm. jest niskie, a jestem wrazliwa na aurę. Wystarczy, że dzien jest sloneczny, a od razu mam pozytywne nastawienie. Tak samo z kolorami - czerwony dobrze wplywa na samopoczucie, wydaje się, że dodaje energii czlowiekowi.

Gość objaw cukrzycy
lepiej idz na badanie cukru - 6 zł

Gość kwiatka
tez znam ten problem. Wieczorem nie moge spac czasami do 2 w nocy. Przekrecam sie z boku na bok i nic.... A rano jak dzwoni budzik to jestem załamana.Ratuje sie rózymi sposobami np. właczam TV bardzo głosno i zapalam swiatło ...Budzik dzwoni niemiłosiernie co piec minut ( opcja w tel. drzemka) a ja i tak wstaje na ostatnia chwile ( o 8 zaczynam pracę i wstaje 7.40) i lece na tzw zbity pysk.... W pracy do 11.00-12. 00 jestm zmulona... Ciesnienie niskie ... czasami 90/60 Tragedia. I tylko czekam na sobote i niedziele zeby sie wyspac. Raz jak nie było nikogo w domu i tel nie dzwonił to obudziłam sie o 15.... Głowa mnie potem bolała. Ale mam rade.Postaraj sie o wrednego szefa (a najlepiej szefową-panie sa w tych kwestiach najlepszse)i jak cie tak od rana ..wk..... to natychmiast przestaje sie chceic spac. Pozdrawiam!

JA bylam u lekarza i wyniki mam dobre. A na bezsennosć nie cierpię, choć też miewam zimne stopy i dlonie, do tego nos :).

Gość upp
ja też jestem śpiąca i właśnie idę spać. Dobranoc Państwu.

Gość takie mam
moj chlopak tez jest wiecznie spiacyy jeszcze spiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nie mam sumienia go obudzic tak jest codziennie

Gość chcąca
NA PORANNĄ POBUDKĘ NAJLEPSZY JEST CHŁODNY PRYSZNIC I ODROBINA RUCHU NP CHOĆBY 3 PRZYSIADY. ODSŁONIĆ SZEROKO OKNO , ZŁAPAĆ ODDECH ŚWIERZEGO POWIETRZA I POMYŚLEĆ O KIMŚ KTO NAS BARDZO LUBI LUB NIE TYLKO. I OD RAZU CHCE SIĘ ŻYĆ A TYM BARDZIEJ WSTAĆ Z ŁÓŻKA. POZDRAWIAM WAS PORANNE ŚPIOSZKI I CHOĆ TO ŚRODEK DNIA - OBUDŹCIE SIĘ SZKODA PRZESPAĆ ŻYCIE!!!

Gość jkscvbiegvpureghb
ja rano wstane bo musze...gorzej jest po godzinie 16 tymbardziej teraz nic mi sie nie chce a jak juz sie poloze i przylozeglowe do poduszki to masakra

Gość jkscvbiegvpureghb
ja rano wstane bo musze...gorzej jest po godzinie 16 tymbardziej teraz nic mi sie nie chce a jak juz sie poloze i przylozeglowe do poduszki to masakra

Gość alcruze
ja wieczorem nie moge odrazu zasnąc tylko leże w łóżku przez jakiś czas, a rano z kolei nie moge się zwlec z łóżka:/ to jest straszne bo potem siedze w szkole jak naćpana..oczy mi się same zamykają..czuje się tak jak bym ciągle była niewyspana:/ zawsze mam zimne ręce, stopy i nos:/ często boli mnie głowa:/ a pozatym mam anemie i niskie ciśnienie..tylko nie wiem czy to jest dokładnie powotem moich problemów?

Gość wsyztsko jest powodem
czyli anemia i niskie ciśnienie krwi:-oZimne stopy ręce i nos świadczą o zym krążeniu krwi spowodowane właśnie niskim cisnieniem.

Gość polska krówka
Ja mam ciśnienie w normie, anemia też mnie nie dotyczy :) próbujcie dalej ;-)

Gość polska krówko
Kochana,mam to samo.Mam 23 lata.Non stop chce mi się spać,a do tego stopy jak lody,nos zimny i to samo z dłońmi.A badania ok.Ciśnienie mam niższe,ale w normie.

Gość karlakolumna
godzina 20 góra 21 ogladam jakis film---zasne siedze ze znajomymi--ide do domu booczy misie same zamyjkaja

Gość agaaa1
Takie objawy sa przy anemii,tarczycy-koniecznie badania a i zbadac cukier na cukrzyce Ale najpewniej jest to depresja sezonowa ,ktora wystepuje jesien- zima i cudownie znika na wiosne.Pol bidy jak meczy tylko sennosc ,gorzej gdy jest przygnebienie,lęki,smutek wtedy trzeba sie zastanowic nad wizyta u psychiatry albo wspomoc sie DEPRIM forte no i na pobudzenie w dzien zielona herbata

Wiecie może jakie ciśnienie jest nad morzem? Chyba trochę niższe niz przeciętne w kraju? Jak to wpływa na nadciśnieniowców? Ja mam lekkie nadciśnienie, ale nie biorę zadnych leków obniżających. W górach czuję się zle, ciśnienie od razu skacze, a na nizinie jest OK. Ciekawa jestem jak to będzie nad morzem - mam się tam przeprowadzić....

Gość polska krówka
Tak, nad morzem jest niższe, dlatego będzie Ci się chcialo spac, jak mi ;).

Gość karlakolumna
mialam badanie na tarczyce-wynik dobry

Krówko - skoro jest niższe, to powinno zbić moje nadciśnienie na ... normalne? :)