Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie

JAKIE PASEMKA DLA WLOSOW BLOND??

Polecane posty

Gość mam pytanie

zwiazanie z uroda... Mam jasne wloski - taki bialo platynowy blond. Chce teraz zrobic sobie pasemka i zastanawiam sie (ciemne oczywiscie) jaki kolor dobrac??Brazowy czy taki mysi...Nie wiem.Pomozcie:)

Gość czarny kolor
dla kontrastu :P

Gość troche to by bylo
mega wiesniackie.Nie cierpie takich kontrastow.Dziewczyn z czarnymi wlosami i blond pasemkami badz odwrotnie bleeeeeeeee

Gość do elegancko...
dobra fryzjerka doradzi ci ciemny ZIMNY kolor brąz lub czarny.Dlatego zimny ponieważ kolory ciepłe:mysi, jasny brąz itp.zmywaja się z blondu az do rudości a właśnie najciemniejsze zimne do koloru stalowego. Ja mam czarne C I E N K I E pasemka na platynowych włosach i wyglądają jakbym na naturalnych(szatynka=ciemna blondynka) miała bląd pasemka.Ale pamiętaj-efekt nie będzie taki jeśli fryzjerka zamiast cienko i gęsto zrobi grube blokowe(klinowe pasma(grube a rzadko).

Gość dfg
psemka juz sa nie modne

Gość do elegancko...
chodziło mi o taka pompowaną-ona nazywa się blondynka a ma włosy żółte.widze na ulicy "blondynki"o żółtych włosach i wiem że nie są ładne.chciałam się podzielić wiedzą na temat jednego z powodów dla których się tak dzieje ale skoro jestem durnym babskiem...mnie się takie włosy kojarzą z dmuchaną lalą blond dla samotnych panów i nic na to nie poradze. Przepraszam że chciałam pomóc

Gość a moj fryzjer
zreszta calkiem na czasie i jezdzacy na rozne tam fryzjerskie pasci powiedzial ze wlasnie teraz modne sa zolte blondy a nie popielate wiec kobito nie oceniaj nikogo kto idzie4 z czasem postepem i osoagnieciami:P chociaz mnie sie osobiscie lepiej podoba platynowy mysi szary lub jak kto woli popielaty

Gość a moj fryzjer
do mam pytanie: jezeli masz wlosy rozjasniane rozjasniaczem i datego sa takie bardzo jasne biało platynowe to wystarczy jak zrobisz pasemka farba sredni blond lub ciemny blond i tez beda widoczne. ja tak robie moim kumpelom i na pierwszy raz to nie jest duza zmiana tzn duzy szok

Gość do elegancko...
pani powyżej ma racje.mnie się też podobaja złote blondy-tyle że po kilku myciach ciepłe piękne kolory żółkną. Poprostu efekt jest krótkotrwały.Wydaje mi się że każdy, kto ma rozjaśnione(nie naturalne)bląd włosy boryka się z problemem wypłukiwania jakiegokolwiek koloru-ciepłe jasne zawsze będą żółte-ciepłe braziki zawsze bedą rudawo-żółte.Ja myję włosy codziennie i u mnie kolor wypłukuje się jeszcze szybciej niż u koleżanek, które myją głowe co 3 dni.

Gość do elegancko...
...jeszcze raz tłumaczę że nie chodzi mi o piękne ciepłe pasemka na głowach dziewczyn na ulicy.chodzi o to co po nich zostaje-efekt żarówki.Nie obrażam i nie zakazuję nikomu nosić.Poprostu wiem ze wiele dziewcząt używa płukanek, szamponów po to aby pozbyć się żółtawego odcienia a wystarczy zamiast ciepłego brązu zrobić zimny brąz -te kolory się nie różnią-one się inaczej wypłukują. pozdrawiam ciepło