Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bonanza

Czy moge przerwać branie tabletek bez zadnych konsekwencji?

Polecane posty

Gość bonanza

Zacznę od pytania : Czy moge przerwac branie tabletek Yasmin...bez zadnych konsekwencji? rok temu zaczelam brac Jeanine potem zmienilam je na YAsmin i tak dzieje sie od 5 miesiecy. Przez 2 miesiace brania bylo wszystko piekne az zaczely dziac sie "dziwne" dla mnie rzeczy. Miesiaczka pojawiala sie na 5ty badz na 6ty dzien po zakonczeniu opakowania. co wiecej zaczelam tyc, z kazdym dniem widze tego skutki i przeraza mnie to. Z tego tez powodu chcialam przerwać brania tego specyfiku. i tu pojawia sie to moje pytanie: czy moge przerwać brac bez zadnych konsekwencji? Czy ktoraś z was przerwala branie tabletek po 4rej tabletce? Proszę o szybką odpowiedz!

Gość . . .
przerwac możesz zawsze

Gość możesz przerwać ale zaraz
zacznij się zabezpieczać prezerwatywą nie miej nadziei że te 7 dni czy coś. moja koleżanka przerwała po 3 i stwierdziła że tabletki ją dalej zabezpieczają tak jak w czasie 7 dniowej przerwy i ot jakie było jej ździwieni gdy zaszła w ciążę w ciągu pierwszych dni po odstawieniu tabsów.

Gość możesz przerwać
ale możesz po tym plamić i cykl może się rozregulować i nie będzie wiadomo kiedy będzie @

Gość Możesz przerwać
a nawet musisz, gdy coś złego się z tobą dzieje!! Jakieś objawy typu ból łydek (mocny), głowy (też mocny), zawroty głowy.... nic sięnie stanie, po prostu trochę ci się cykl rozreguluje ale za miesiąc będzie ok. Ja też miałam straszne jaja przy Yasmin, czułam się na tych tabletkach potwornie. W ogóle odstawiłam na jakiś czas tabletki (wszystkie), i teraz panicznie boję się ciąży.... uciekam od mojego faceta gdzie pieprz rośnie, tak się boje. Właśnie, pytanko do dziewczyn które odstawiły tabletki: co robicie z tym panicznym lękiem przed ciążą??? Ja nawet w gumce boję się współżyć....

Gość co za ciemnota
wciąż nie moge się nadziwić! przecież atbletki na dobre zabezpieczają dopiero po 7 z kolei - wystarczy czytać ulotki, ale jak widzę nie każdy czytac umie... i wtedy pojawiają się wypopwiedzi, że brała pigułki a zaszła w ciążę...

Gość ciemnota ciemnotą...
ale na niektórych ulotkach jest napisane, że zabezpieczają od 1. dnia...

Gość ale tu przeciez
nie o to chodzi! tylko o przerwanie brania tabsów w ogóle....bo dziewczyna źle się czuje!