Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joł

mam poważny związek, bardzo mi się podoba współpracownik....

Polecane posty

Gość joł

Jestem z chłopakiem juz prawie 4 lata , mieszkamy o razem od 3 lat. Wszystko jest w najlepszym porządku. Tylko wiadomo jak jest pierwsza fascynacja już mineła (trwała dość długo) ,sex jest nadal w porządku, całkiem fajny....ale poznałam kogoś kto bardzo mi się spodobał.... Razem pracujemy czyli jesteśmy na siebie skazani, jednak żadnemu z nas to nie przeszkadza. On ma dziewczynę ja mam chłopaka i nie chcemy tego burzyć, ale mimo wszystko przyciągamy się jak magnesy. Ja bardzo się staram nie popełnić błędu bo kocham swojego chłopaka i widzę że on kocha swoją dziewczynę. To dlaczego tak jest że tak cholernie na siebie lecimy, ale nie chcemy.... Co powinnam zrobić??

Gość parapecik
a gdzie pracujesz ??

Gość joł
wolałabym pozostać anonimowa:)

Gość parapecik
chyba wiem kim jesteś.

Gość do joł
przezywam cos bardzo podobnego w swojej pracy, wiec doskonale rozumiem o czym myslisz. To dzieje sie niezależnie od nas, jestem wsciekła na siebie za to , ze czesto mysle co by było gdyby... Najlepszym ratunkiem dla tego typu sytuacji jest czas! Trzeba poczekać az zauroczenie minie, bo to prawdopodobnie zauroczenie a nie miłość jaka łączy ukochanym z mezczyzna od 4 lat. Trzeba ograniczyc kontakty do minimum z tym facetem z pracy, ja tak zrobiłam ale teraz wyglada to troche tak jakbym sie na niego obraziła. Jakkolwiek nie zrobisz bedzie dziwnie;_pozdrawiam

Gość fddfssd
pies musi miec tez cos z zycia dlatego polewam mu kosci moją spermą.To jest przyprawa i nektar dla wybranych .Pies szczesliwy moze sie zabrac do degustacji kostek wysokiej jakości :classic_cool:

Gość Takich okazji
o których piszesz w życiu jest bardzo dużo :-D Ale człowiek to istota myśląca, która umie dokonac wyboru :-D ... Przypuszczam, że twój facet też ma duzo okazji na skok w bok. Wybór nalezy do was, pozdrawiam Miła

Gość Zagubiona77
Ja mam podobną sytuację tyle, że zauroczyłam się kolegą mojego narzeczonego...i trwa to juz 7 m-cy....Wkurza mnie to strasznie, on ma dziewczyne, która kocha ja narzecznego, kórego kocham, ale czuję wzajemnie fluidy.....staram się go unikać, chociaż czasem tak bardzo chcę go spotkać, ze inscenizuję spotkanie - oczywiście nikt sie nie domysla moich prawdziwych intencji...jak się spotkamy to duzo rozmawiamy, i gdy patrzę w jego oczy....czemu życie jest tak popieprzone!!!??