Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z sianem na głowie

Którą prostownicę Eurolux macie i jak się sprawuje?

Polecane posty

Gość z sianem na głowie

Wiem, że wiele osób pozytywnie wypowiada się o prosownicach firmy Eurolux :) ale one mają różne numery np. 1517, 1518, 1519. Która jest najlepsza? Która najszybciej się naagrzewa i w miarę nie niszczy włosów? Zakładam że wszystkie są ceramiczne ;) przymierzam się do zakup[u na allegro z góry dzięki za wszystko odpowiedzi

Gość z sianem na głowie
podnoszę :)

Gość z sianem na głowie
jakbyście mi jeszcze napisali która najszybciej się nagrzewa i ile trwa od włożenia jej go gniazdka do tego zeby mozna bylo zaczac prostować to bylabym bardzo wdzieczna :)

hejka, ja mam Eurolux\'a ale chyba troche straszy model- taka biala, nie pamietam typu. Sprawuje sie calkiem niezle, tylko ze nie uzywam jej tak czesto, bo nie chce znieszczyc sobie wloskow. Ma ceramiczne wklady. Szybko sie nagrzewa. Udanych zakupow, pozdrawiam

Gość z sianem na głowie
odświeżam prosze pomozcie chcialabym jak najszybciej sie zdecydować dzieki za pierwsza odp:)

Gość z sianem na głowie
prosze

Gość z sianem na głowie
bardzo Was prosze, nie wierze ze nikt nie ma tych prostownic, są tak popularne ewentualnie jakie inne macie i mozecie mi polecić? prosze

Gość julienne
Mam Euroluxa EL-1517, moja siostra ma taką samą, obie jesteśmy na maxa zadowolone, nagrzewa się ok.20 s.

Fryzjerzy polecają porcelanowe, podobno są mniej szkodliwe dla włosów. Ja mam Philipsa, nie narzekam, ale zamierzam ją wymienić na nowszy model ;) Bo teraz porcelanowe kosztują tyle, ile ja wtedy zapłaciłam za swoją :(

No i konieczne z nawilżaczem tzn. pojemniczkiem na wodę. Włosy są bardziej błyszczące i mniej się puszą i nie odstają bezpośrednio po prostowaniu.

Gość Aneeetttaaa
ja mam efalox champ(czy jakos tak) dałam za nia 200 zł na allegro...ogólnie dobrze prostuje(efekt: napewno lepszy od tego jaki daja te biedne prostownice za ok 50 zł) ale jak kazda niszczy włosy...zastanawam sie teraz nad zakupem tej suszarki prostujacej...co teraz reklamuja

również odświeżam ;) poszukuję rozpaczliwie prostownicy :( i nie wiem ktory model bo w sumie tak na 80% zdecydowałąm sie na Euroluxa czy te modele czyjś się różnią w ogole? zastanawiam sie nad 1520 z regulają temperatury dobry jest?

Gość kasiuniaa
A co myslicie o modelu 1527 bo wlasnie sobie taka zamowilam i na nia czekam...:) Ona jest jakas z jonanizacją. Jak myslice dobra bedzie??

ja mam model 1520 z reg. temperatura. szybciutko sie nagrzewa i wystarczy raz przesunac po wlosach i widac efekt. Nie uzywam jej codziennie, wiec trudno mi powiedziec, czy bardzo niszczy wlosy... Pewnie troche tak, jak wszystkie.

Mam taki model jak Malinka czyli 1520 Jestem zadowolona.Brałąm pod uwagę tą z funkcją jonizacji ale ta mi w zupełnosci wystarczy bo częściej włosy układam lokówką.

Gość ....z kreconymi włosami
ja mam Euroluxa EL-1517 jest super .. Świetnie prostuje włosy !!... raz nawet jak był u fryzjera to mieli oni własnie ta prostownice ( czyli nawet w salonach jej używaja ) Ja poleca ta chodz wydaje mi sie ze inne też sa fajne:PP

Gość ....z kreconymi włosami
Dodam jescze ze EL-1517 szybko sie nagrzewa !! oczywiscie płytki ma sceramiczne )

Gość *A*N*E*C*Z*E*K*
zastanawiam sie nad prostownica firmy eurolux el-1529 co o niej sadzicie i czy lepiej wybrac prostownice z ceramicznymi plytkami czy ze szklanymi/lustrzanymi???

Gość *A*N*E*C*Z*E*K*
HALOOOOOOOOOOooooooooooo

Gość niosska
JA mam prostownice El-1520 bardzo szybko sie nagrzewa jest ceramiczna i nie niszczy mocno wlosow POzdrawiam:)

Gość rafffiii
Lepsza jest prostownica ze szklanymi plytkami...zdecydowanie mniej niszczy wlosy. wlosy po prostowaniu sa gladsze, bardziej lsniace niz po prostownicy ceramicznej i ogolnie zrobily sie jakby mniej sianowate (prostuje po kazdym myciu wlosow) jestem zachwycona. ja uzywam prostownicy eurolux EL-1529 ze szklanymi plytkami i jonizacja...jest zaje...fajna. polecam ;)

Gość Barbura
Ja mam Eurolux'a 1518 i jest świetna !!! Szybko się nagrzewa , raz przeciągniesz i juz wyprostowane , bezawaryjne (3 moje koleżanki taką mają , nie niszczą włosów , widzialam tez w 3 różnych salonach jak fryzjerzy właśnie takich :):):) Jestem w niebowzięta !!!! koszt okolo 180 zł może więcej :) Polecam Polecam :):)

Gość Klaudusiaaa.
Dziewczyno taka prostownica nie kosztuje 180 zł tylko 40 zł !! ja także mam prostownice eurolux 1517 i jest świetna. szybko się nagrzewa (zaledwie 20 sek.) :) i jest tania. Fryzjerzy używają firmy EUROLUX. i ją chwalą. Polecam te prostownice bo są świetne, nie drogie ;)