Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Meleczek

Zaczełam chodzic na siłownie

Polecane posty

Chce pozbyc sie około 5 kg, jakich ćwiczeń powinnam nadużywac żeby efekt był w miare szybki? Poradzcie, żebym sie nie wygłupiła..

Gość Jeśli chcesz sie pozbyć
kilogramów to raczej polecam pływanie albo bieganie. na siłowni raczej nie tracisz kilogramów, a zamieniasz tłuszcz w mięśnie i tym samym modelujesz sylwetkę:)

Gość mmmmmmmm
Skąd wiesz, chodzisz na siłownię? Jesteś pewna/y ,że nie schudnę na siłowni??? Tego szukam, nie stracić ani kilograma ale się wymodelować.........i tak chuda jestem. Ile powinnam ćwiczyć?

Gość ja chodzilam i rzeczywiscie
same cwiczenia nie powoduja za bardzo chudniecia- chodzi mi o cwiczenia silowe... ja robilam to tak- bralam l-karnityne pol godziny przed silownia- potem ze 30-40 minut -orbitrek, rowerek- a potem pol godzinki cwiczenia na miesnie brzucha, ramion, nog... brzuch co dziennie a reszte na zamiane i rezultaty byly spoko bo z biodrach stracilam ze 4 cm w tali tez okolo tylu ale to glownie dzieki orbitreku- u nas na silowni byl :)

Gość mmmmmmmm
a w jakim okresie udało Ci się poprawić w widoczny sposób stan mięśni?

Gość 1 zdanie
ja w widoczny sposób poprawiłam mięśnie z flaczków na ładnie wymodelowane rzucające się w oczy rysy w przeciągu 1 m-ca, chodziłam 2-3 razy na tydzień choc jestem jakby szczuplejsza- waze wiecej!! :)

Gość mmmmmmmm
To idę i ja............:D mam 168 cm i ważę......w końcu 55 kg......udało mi się przytyć (z wielkim wysiłkiem). Jak to bywa u pań koło 40-tki- zbyt chude nie wyglądają najlepiej, uzyskałam chyba optymalną wagę dla mojej budowy a mięśnie...cóż, pora postawić je na nogi...:) Za nic nie chcę schudnąć.no może w pasie bo mam już 66cm... a kiedyś miałam 60, biodra to lepiej niech mi zostaną....;) .Dobiłam do 94 i tak mi się podoba........:) ale pośladki chciałabym mieć nieco jędrniejsze więc dzięki, zapisuję się na siłownię. :D

Gość ja chodzilam i rzeczywiscie
ja mam wzrostu 167 i wazylam tez tak okolo 54 - wiec nie mialam za duzo tluszczyku i gdzies tak po miesiacu cwiczen na silowni widac bylo roznce- miesnie sie wyrobily - szczegolnie rece zrobily sie ladniejsze- ja osobiscie strasznie nie lubie zwisow :D