Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mężatkaaa

kuzynka zadrośnica - ludzie są dziwni

Polecane posty

Powiedzcie co o tym sądzicie, jestem od pół roku szczęśliwą mężatką. Długo czekałam na mojego ukochanego i byłam sama nie godząc się związki powierzchowne i nie dające satysfakcji. Wreszcie gdy już straciłam nadzieję pokochałam i zostałam pokochana. I tu stało się coś dziwnego, zauważyłam że niektóre osoby są zawistne i zazdrosne. Otóż w sobotę byliśmy z mężem na urodzinach u mojej cioci a tam byla kuzynka - kobieta dużo starsza ode mnie rozwódka. Gdy jej przedstawiłam męża ona była wściekla a potem ciągle go napastowala o byle co, widać była okropną agresję. On kulturalnie i zdecydowanie odpierał jej ataki a jego spokój działał na nią jak plachta na byka. Atmosfera się skwasiła na imprezie. Gdy wrócilismy do domu mąż mi powiedział - jak to dobrze że ty taka nie jesteś. Na drugi dzien wszyscy ocenili że ona jest po prostu zazdrosna. Ta ludzka nieżyczliwość i zazdrość są mi obce i nie moge tego zrozumieć. Czy kiedyś coś takiego Was spotkało?????

Pewnie myslala, ze bedziesz stara panna i jak beda jakies \"ataki\" na nia, ze nie ma nikogo to wtedy by zainteesowanie tych osob kierowala na Ciebie, cos w stylu \" zajmijscie sie agnieszka, ona jest stara panna\". A tak pokrzyzowalas jej plany :) A moze po prostu podoba jej sie jej maz i to takie konskie zaloty byly :P

Mialo byc oczywiscie, ze podoba jej sie TWOJ maz :) Niektorzy nie lubia, kiedy wychodzi innym cos w momencie kiedy im samym nie wyszlo. Nie przejmuj sie :) Rownie dobrze mogla miec zly dzien ;)

Gość Kasienka32
moze mieli wczesniej romans.. wiem zaprzeczysz ale pomysl...

Ale skąd taka nieżyczliwość?? Ja nigdy taka nie byłam, a przecież też byłam singlem i to długo. Najwyżej pochlipalam po kątach gdy było mi ciężko ale nigdy nie życzyłam źle nikomu.

Gość Kasienka32
wlasnie dlatego wspomnialam o romansie bo to inaczej bylo by dziwne chyba ze kuzynka choruje na gowe :O Mowisz ze sie dopiero poznali?! moze nie wiesz ze znali sie wczesniej bo nikt cie o tym nie poinformowal a ta jej zlosc skas musiala wynikac i napewno nie z powietrza :D

Gość buehehehehe
może go nie polubiła i tyle. Czasami tak jest, spotyka się kogoś i od pierwszego kopa ma się awersję do tej osoby. A ty zaraz "zazdrosna", "nieżyczliwa". Wyluzuj.

Na pewno się nie znali. Raczej wersja w jej chorą głową. Ale zastanawia mnie że ona ciągle podkreśla jaka to ona nie jest wyksztalcona i na poziomie, teraz żałuje że jej nie wygarnęłam kim jest. Kurcze człowiek jest taki delikatny i kulturalny wtedy gdy nie potrzeba.

Gość buehehehehe

O zazdrości i nieżyczliwości mówili uczestnicy imprezy a ja potem doszłam do wniosku że mają rację. A swoją drogą gdy się kogoś nie lubi to powód żeby psuć impreze i robic kwasy?????

Gość Dziwne...
moje koleżanki też tak mają. To po prostu głupia zazdrość. Albo nie zwracaj na nią uwagi albo jej dopiecz czymś równie miłym.

Gość karo - linka
Boli ją cudze szczęście... jesteście na pewno fajną parą :-) Powodzenia.

to tak jak bym czytała o swojej kuzynce.Panna, ok 30 ,chłopa brak a nie daj boże komuś się lepiej powodzi to robi sięczerwona ze złości.Oj żeby to jeszcze było babsko kulturalne- wkurza ją że ja młodsza od niej stanełam przed ołtsarzem, że urodziąłm dziecko,że mam nową bluzką .Aj szkoda gadać ,pownna dostać od życia po dupie i może by się opamiętała.Ona potrafi nawet 5 letniemu dizecku zrobić na złośc,obrazić sięna nie co dla mnie jest szczytem głupoty

Gość Po prostu
Ta Twoja kuzynka jest okropna, ja unikam takich życzliwych.