Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaszklaneczka

Mercilon. wpisujcie sie kobitki i dzielcie opinią

Polecane posty

Sprzedam Mercilom. Posiadam 3 blistry. Nowe, długi termin ważności. Kontakt olcia.k@o2.pl

Gość anna4100
Ja biorę już Mercilon parę ładnych lat i czuję się znakomicie. Żadnych dolegliwości.

Gość iwoncia
Witam.Sprzedam 3 blistry Mercilonu ,ważne do maja 2012,tel.500-562 482 .No i musze wam powiedzieć ze używałąm Mercilonu 10 lat i jestem zadowolona nigdy nie miałam problemu aż do tej pory okazało sie ze prolaktyne mam wysoką dlatego tez musze z nimi zakaczyc....nic dziwnego po tylu latach !

Gość papuga123321
Ja biorę dopiero od tygodnia ale zauważyłam, że jestem bardzo senna i mogłabym przesypiać nawet lekcje w szkole... W dodatku czasami mam straszne bóle głowy jak nigdy dotąd. Ale przynajmniej podczas miesiączki nie bolał mi brzuch.

Gość Pani25
ja brałam mercilon przez 5 lat i było super zero tycia no libido spadło niestety ale to jak w każdych... po zerwaniu z chłopakiem odstawiłam a teraz pół roku lekarz zmienił mi na yasminelle, brałam pół roku i przytyłam 6 KILO!!! miałam wymioty i biegunkę :( więc to chyba zależy od organizmu :) ale mercilon jeśli chodzi o ciążę to 100 % pewności :)

Gość Dżam
Brałam Mercilon przez pół roku. Waga została na tym samym poziomie, jednak miałam suchość pochwy i zmniejszone libido, piersi delikatnie się zaokrągliły, z czego byłam zadowolona :-) Bóle miesiączkowe odczuwałam przed braniem jak i w czasie stosowania tabletek, w pierwszych dniach miesiączki musiałam wciąż brać tabletki przeciwbólowe, bo niestety bez tego ból jest nie do życia. Odstawiłam Mercilon tydzień temu - mam uporczywe skurcze macicy - takie jak w trakcie trwania okresu - jak złapie, to aż mnie prostuje... Mam wrażenie, jakby piersi wracały do stanu sprzed brania tabletek. Libido mam o niebo lepsze niż przy tabletkach i nie odczuwam suchości. Nie wiem jeszcze jak będzie z regularnością miesiączki, bo to za wcześnie...okaże się...

Gość MercilonMercilonka
Brałam rok temu przez pół roku i było wszystko super. i waga i libido. rozstałam się z facetem więc odstawiłam na rok. teraz znowu zaczełam go brać i cały czas mam plamienia a libido na minusie gdzie wcześniej rzucałam sie na swojego meżczyznę nawet trzey razy dziennie. Skutek jest taki, że mam do sprzedania 2 listki mercilonu za 55zł. nafta3@wp.pl

Gość MercilonMercilonka
Poprawny mail melody_20@o2.pl

Gość Karola.
Hej Dziewczyny! Byłam u gin, przepisał mi Mercilon jako antykoncepcje. Ostatnio strasznie spóźniał mi się okres i przepisał mi Luteinę na wywołanie. W pon (6.05.2013) kazał mi wziąć 2tabl Luteiny a 7-8.05 po 4. We wtorek rano dostałam okres więc już nie brałam Luteiny. Normalnie kazał mi wziąć 3dnia okresu 1tabl Mercilonu. 3 dzień to był czw, ale, że wypiłam kilka drinków, wzięłam 4dnia miesiączki, bo wyczytałam w ulotce, że można wziąć między 2 a 5 dniem, a nie chciałam ryzykować po alkoholu. Moje pytanie brzmi: czy dobrze je zażyłam? i czy po 7 dniach mogę uprawiać seks bez żadnych zabezpieczeń(żeby mój partner dochodził we mnie) ?? proszę o odpowiedź, Pozdrawiam Karolina

Gość Lililoli
bolała mnie po nich głowa i okropnie bolały mnie nogi.

Gość mercilonka210
sprzedam 2 opakowania Mercilonu zainteresownych prosze o kontakt halinka214@poczta.onet.pl

Gość sisi 1
od kturego dnia cyklu morzna je stosowaś

Gość gość
odkupię Mercilion kobitki mój kontakt domisia_g@wp.pl

odkupię Mercilon (jedno lub kilka opakowań) jeśli ma ktoś na zbyciu jak coś pisać na maila: larysa644@poczta.fm

Gość Marzolena
Ja biore już 5 miesiąc, Schudłam po nich,nie wiem ile bo nie waże sie, ale widze po ubraniach.Niestety co miesiąc w czasie owulacji występują plamienia az do samej miesiaczki, no i częste bóle głowy.