dziewczyna mojego chłopaka 0 Napisano Grudzień 14, 2005 My aby byc piękne musimy wykonywać tyle czynności..a faceci: kąpiel, golenie, uczesanie, wypachnienie...i są świetni i my.... ...każda z nas gabinet piękności może otworzyć... Gdzie ta sprawiedliwość :P :) ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyyyyyyyle Napisano Grudzień 14, 2005 robić.... tej............. KUPY :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna mojego chłopaka 0 Napisano Grudzień 14, 2005 Nio właśnie TYYYYLE robić....:P Rak czy siak chodziło o robienie duzo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biała orchidea Napisano Grudzień 14, 2005 Co prawda to prawda.. Cała moja fazienka to istne laboratorium połączone z gabinetem fryzjerskim i kosmetyczką.... przed wyjściem na randkę, imprezę 2 godziny mi to za mało... a facet? Rach ciach! I piękny pachnący gotowy! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marszałek sejmu Napisano Grudzień 15, 2005 to proste - bo faceci są ładni , a babki brzydkie i muszą to nadrabiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przypadkowa 0 Napisano Grudzień 15, 2005 To chyba nie to że kobiety są brzydkie, bo znimi jak i z mężczyznami jest różnie. Po prostu od kobiet więcej się wymaga. Mnie szczególnie męczą \"wymogi\" odnośnie gładkiego, bezwłosego ciała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biała orchidea Napisano Grudzień 15, 2005 Właśnie, bo zobaczcie: ciało czyli depilacja nóg, depilacja pod pachami, bikini ( o ile to naturalne- zabiera czas) masaż, balsam, samoopalaczlub jak kto woli solarium potem paznokcie a co za tym idzie: manicuir, pedicuir, twarz: cały makijaż ile czasu zajmuje, codzienna pielegnacja tj maseczki sciagające oczyszczające, regulacja brwi, oczyszczanie cery....włosy czyli mycie pielęgnacja, strzyżenie, modelowanie. Nie wspominam już ile robi klażda z nas 'by od środka' się wzbogacić ( witaminki, dieta, regularne picie wody itp) Naprawde sporo tego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tekla Granitowa 0 Napisano Grudzień 15, 2005 Ale za to jak się później czujesz :) hoho... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Murcielago 0 Napisano Grudzień 15, 2005 Dokladnie..! Czasem mam tego dosc szczegolnie, ze rezultaty nie zawsze sa tak powalajace jakby sie moglo zdawac. U mnie raczej chodzi o tuszowanie niz upieknianie ;) Najgorsze jest chyba depilowanie nog depilatorem. Nie boli tak bardzo, bo juz sie przyzwyczailam, ale dlugo trawa i jest nuuudne.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yoł yooł łomen Napisano Grudzień 15, 2005 hmmm.... może kobiety jednak to nie ta płeć piękna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jurga Napisano Grudzień 15, 2005 Eeee tam...depilację se odpuśccie...ja lubię owłosione, mamy seks jaskiniowców :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rada na dziś 0 Napisano Grudzień 15, 2005 :D:D:D just do it yyy ja lubie te całe bebleki zwiazane ze strojeniem się, malowaniem, czesaniem juz troche mniej ....to ejst juz zapisane w genach faceci mają młotek a my maskary :-D like that Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HrabiaZenHorst 0 Napisano Grudzień 15, 2005 no ja tam o siebie dbam i wcale to mało czasu nie zajmuje ;) ale Hrabina by mi zmyła głowe jakbym sie zapuścil ... zresztą pewnie zle bym sie sam czuł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość piękna z natury Napisano Grudzień 15, 2005 doprawdy nie wiem naczym polega wasz problem. Lubię kosmetyki ale nie potrzebuję ich wielu. Stawiam na pielęgnację bo wtedy na pacykowaniu się można zaoszczędzić. Lekki makijaż, fajna, dobrze ostrzyżona fryzurka, świeży ciuszek, delikatne perfumy i .....już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna mojego chłopaka 0 Napisano Grudzień 15, 2005 Owczem, także lubie zuć się zadbana...ale właśnie najgorsze jest to, że nie zawsze ma się te upragnione rezultaty. Tak mi teraz na mysl przyszedl ten zapowiadany na polsacie program \"Chce być piękna\". Strojąc się w domu, mamy namiastkę telewizyjnego szoł :) a teraz wyobrażcie sobie jak wyglądały by kobitki gdyby nie posiadały tych wszystkich kosmetyków, depilatorów, prostownic do wlosów, karbownic, gdyby tak sie cofnąć o kilka setek lat w stecz...(polecam książkę \'Pachnidło\' :P) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość frajda Napisano Grudzień 15, 2005 no cóż Drogie Panie i Drodzy Panowie. Na naturalny piękny wygląd trzeba cholernie cięzko zapracować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kajkaa Napisano Grudzień 15, 2005 zgadzam sie z frajda, ze na pieknyb wyglad trzeba duzo , dlugo i przede wszystkim ciezko pracowac.nie zapominajcie o tym z e ladny wyglad to tylko " tapeta " na twarzy i ladny ciuszek ale takze wydaje mi sie ze nasze cialo, to w jakim jest stanei tez ma wiele do powiedzenia. ktora z ans chcialaby miec cellulit? chyba zadna. no ale niestety zeby go sie pozbyc my dziewczyny (i kobiety) musimy harowac na silowni albo meczyc sie wdomu nad cwiczeniami. ja sama nie lubiew zbyt duzo makijazu.ja nacodzien to uzywam krmu nawilzajacego, blyszczyk na usta i odzywka do rzes...i to tyle bo przeciez. nie musimy nakladac jakis pudrow (chyba ze ktos musi), cieni i tuszow nei wiadomo ile !!! oczywiscie tez jka mam jakies wazne spotkanie czy wybieram sie an impreze to uzywam tuzow, pudrow i itd..ale tak an codzien to wole zero makijazu. a jesli chodiz o te cwizcenia to podaje linki na ktorych znajdziecie cos dla siebie pozdrawiam :) http://www.modeling.pl/?sub=artykuly&fil=lista&dz=11 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milosnikph 0 Napisano Grudzień 15, 2005 Niektórzy z facetów też by chcieli nosić spódniczki i rajstopy, to wtedy mówicie że są gejami. Zdecydujcie się w końcu! :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach