Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lipton28

Lista Kochanek

Polecane posty

Gość piszcie piszcie

Gość mmmmmmm
zabie oczy,stare dookola zmarszczki a mloda jeszcze nos smieszny wielki i szpiczasty zeby jak lopaty ladne ciemne krecone wlosy filigranowa zgrabna

Gość to okropne
to jak wy musicie wyglądac, że wasi mężowie wolą takie maszkarony?

Gość mmmmmmm
tez mnie zastanawia o co tu chodzi...... bo uroda nie zawsze jest tym czym oni sie kieruja..... ja jestem z siebie zadowolona i faceci tez za mna laza:)

Gość mężatka 10 lat starsza
mmmmmmmmmmmmmmmmmm raz piszesz jako facet raz jako kobieta .Masz rozwdojenie jazni ? Czy jestes taka głupia ,ze nie zmieniasz nicka>?Co jest z toba?

Gość wolą bo są łatwe
a potem wracają na łono rodzinki. Kochanka wcale nie musi być ładniejsza, ważne,że chętna i o to facetom chodzi :)

Gość Jestescie zalosne
opisujac te kochanki ....Piszecie ze sa brzydkie , stare . orazajace ...Ale widocznie maja cos w sobie ze wasi mezowie was zdradzili wlasnie z nimi... Sa latwe ? zacznijcie i wy dawac mezom dobrze to moze nawet nie pomysla o zdradzie !!!!!!!!

Gość żony mogą dawać ale
jak facet spotka chętną,która rozkłada nogi to skorzysta! bo myśli wtedy fiutem a nie głową! a już napewno nie sercem :p PS, nie jestem żoną :p

Gość była kochankaaaa
żona mojego nie wie jak ja wyglądam , za to ja widziałam ją na zdjęciach,dla mnie jest zwykłą kobieta , nic specjalnego , rysy twarzy ma dośc ładne kiedy się przyjrzałam, a ja jestem jej przeciwienstwem, mam dłuzsze włosy, mam wiekszy biust, i nie krzycze jak ona (krzyk to jej "atut" nr 1) moj bardzo lubił blondynki i ja i zona jesteśmy blondynkami z niebieskimi oczyma. Nie uważam że kochanki są brzydsze od żon a żony brzydsze od kochanek, myślę że ważne jest że kochanka jest nowa i ma sie czym pochwalić taki jeden z drugim przed kolegami np pozaty jest bardziej wyrozumiała i słucha o jego wiecznych problemach , przytuli , pogłaszcze , i nie powie nic na niego-----DO CZASU taka jak aj cierpliwa byłam aż w końcu nie wytrzymałam. pozdrawiam

No cóż mąż woli blondynki ale ani ona ani ja nie jesteśmy blondynkami, kochanka mojego mężą jest przeciwieństwem mnie ale bardziej z charakteru, poza tym ma 30 lat nie pracuje, zero ambicji, sztuczne paznokcie, które nigdy nie podobały się mojemu mężowi i jak to mój kolega ujął, który ją widział z bliska, suchy badyl. Nie będę oceniała jej wyglądu bo nie jestem obiektywna, ale według opinii wielu osób postronnych \"zamienił stryjek siekierkę na kijek\", nie dziwię się, że mnie nie zauważa skoro tak nisko patrzy mnie nie dostrzeże a ja wcale tego nie chcę. Pozdrawiam!!