Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krzysiek_27

Pytanie do Kobiet

Polecane posty

Chciałem spytać się Was co sądzicie o seksie analnym, pytam bo zaczeliśmy kochać się z moją dziewczyną w ten sposób ale mam wrażenie, że Ona nie odczuwa z tego żadnej przyjemności... Nie chce robic czegoś do czego miałbym ją zmuszać, bo przecież seks to przyjemność dla obojga. Czy to mozliwe, że za pierwszym razem odczucia są dla niej raczej nieprzyjemne? Jeśli tak to czy kiedyś może stać się to dla niej przyjemne czy lepiej nie proponować jej takiej formy bliskości.

Gość czerwona szczoteczka
Ja tego nie próbowałam i nie chcę, więc nic nie mogę powiedzieć, ąle może to coś Ci pomoże : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2912436 a tak w ogóle to jest tu więcej topików na ten temat.

Gość oj panna**
ja sądzę, że kiepski w łóżku musi być facet, który nawet z wyszukiwarki nie potrafi korzystać :O :P

Gość Dla mnie to obrzydliwe.

Gość Czy chciałbyś
by Tobie wkładano coś do odbytu? Coż w tym może być przyjemnego, chłopie zastanów się.

Z wyszukiwarki jak najbardziej umiem korzystać, tylko chce usłyszeć wypowiedzi Pań które miały z tym problemy, bo nie chce zranić mojego Kochania, a Ty jeżeli nie chcesz się o tym wypowiadać to nie pisz w ogóle... Czekam na Panie które mają coś do powiedzenia na ten temat.

Gość oj panna**
A od kiedy my jesteśmy na "Ty"..? :P

Gość miałeś
kiedyś miotłe w tylku? pedał jesteś?

Panna skoro nie chcesz się wypowiadać na ten temat to znajdż sobie jakiś inny. Swoją drogą to kobieta która się wszystkiego czepia chyba też nie należy do najlepszych kochanek, bo nie o to w seksie chodzi...

Gość Czy chciałbyś
No więc powiem, że dla mnie osobiście, seks analny nie jest ani trochę przyjemny. Jest po prostu bolesny i do tego ..... trochę obrzydliwe jakktoś Ci wpycha coś do odbytu. No ale odpowiedzna pytanie czy Ty byś chciał, żeby CI ktos coś wkładal do odbytu

Pedałem nie jestem i miotły w hmm... \"tyłku\" tez nie miałem. Kurcze czy na tym forum nie ma Kobiet lubiących taki rodzaj seksu?

Gość Czy chciałbyś
czy jest jakaś kobieta w ogóle która to lubi? Ja takiej nie znam, ale może gdzieś jest. Idź na forum erotyczne

Gość oj panna**
cóż zrobić... :( Chyba znowu przegrałam życie :O A poważnie: dlaczego nie skorzystać z gotowych topików zamiast powielać tę samą nudę? Ok, chciałeś wykreować coś własnego :O Ale dlaczego na uczuciowym, a nie erotycznym? [ups, znowu się czepiam - kolejne 2 orgazmy poszły się gwizdać :O] Dobra, gadaj sobie zdrów, dużo fascynatek seksu analnego nie znajdziesz. Jak dla mnie to powinieneś pogadać z osobą najbardziej zainteresowaną

Gość miałeś
a co w tym do lubienia, kobiety sie na to zgadzją bo są naiwne i robia to tylko dla przyjemności mężczyzny, a facet może nieświadomie ale sprawia ból i krzywde kobiecie. więc oszczędz jej. albo znajdz chłopaka.

ale najechaliścje na krzyśka_27 a ja bym pogadała o jego dziewczynie.Krzysiek zauwazył że jej nie sprawia to raczej przyjemności więc jej nie przymusa itd, a czy jego dziewczyna nie ma swojego zdania-no napewno jego nie ma.A może sprawia jej to przyjemnosc lub robi to tylko dlatego byś ty krzysiu nie poszeł do innej która Tobie rodzaj takiego sexu da???? może nad tym trzeba sięzastanowić.Cóż jużtak w życiu jest że partnerzy do wielu rzeczy się zmuszają,a jeśłi chodzi o sex to w szcególności

Gość no dobra ja ci opowiem
to w ogóle nie musi być nieprzyjemne jeśli dobrze się do tego zabierzesz- rozluźnienie (trochę alkoholu...), ciepła kąpiel, silne podniecenie, nawilżenie, pieszczoty palcami i potem delikatne wejście do środka, bez gwałtownych ruchów... Dla mnie- to jest super sprawa- ale naprawdę nieczęsto mam ochotę i tylko gdy ją naprawdę mam godzę się...bo inaczej to byłby faktycznie ból, trzeba być bardzo rozluźnionym