Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o porade

PRYSZCZE...I TO JAKIE...A DIANE35. PROSZE O RADE

Polecane posty

Gość prosze o porade

Biore Diane ze wzg. leczniczych i antykoncepcyjnych. Wlasnie dzis wieczorem bede brala moja ostatnia tabletke z pierwszego opakowania. W ciagu tego miesiaca wywaliło mi duzo pryszczy, wiekszych niz dotychczas i takich podskornych kól :/ A wczoraj wyszly mi takie wielkie czerwone, odstajace i koszmarnie widoczne : ((((((((((( Slyszalam, ze w ciagu 2 pierwszych miesiecy krew sie oczyszcza ale czy na prawde jest to normalne? czy bede sie cieszyc cera bez pryszczy?

Diane pomogla mi dopiero po 4 miesiacach, wzielam w sumie 6 opakowan, bo po tym mialam zauwazyc spore zmiany, no i zauwazylam je, mialam ladna cere i 7 kilogramow wiecej... po szesciu miesiacach stwieudzilam, ze wole miec problemy z cera niz wygladac jak turboponton. Mam nadzieje, ze u Ciebie bedzie inaczej. Musisz jednak poczekac na efekty

Gość w goreeeeeeeeeee

Gość maryyyyyyyyyyyyyyy
No Diane nie dziala natychmiast.... Wzielam 2 opakowania i nie narzekam bo jest duzo lepiej :) Ale przytylo mi sie troszke :( Ale ostatnio nasluchalm sie mase o skutkachubocznych Diane i juz zaczynam sie bac:(