Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niom

realne majtki

Polecane posty

Gość niom
sie ciesze, bo ja sam dużo litrów raobie...

Ci nie moge powiedziec... wiem ze chcesz mi kawała zartobliwego zrobić ja sie odrazu zaznajomiłem o co Tobie chodzi :)

Gość niom2
łapkocie i witaszminy

se swój topik podnoszem bo u Pani sykiatry siedzę a ona mi pozwala w internacie korzystać z komputera w jej gabinecie

Gość pomocna
Niom pomoę Ci podnieść, bo może Ci cieżko tak samemu dzwigać, co?

a dziekuje bo czasemm cięzko :) jak sie ma plroblem u sykiatry

ale ja miałem! we mnie sie zakochała taka pani co przy drodze stała i jak ja przejaz miałem rowerem obok niej to do mnie machała i zapraszała ale ja nic bo jechałem na terapie do mojej pani sykiatry i sie bałem spożnienie sobie zrobić bo mi wpisałaby minusik..

sie nie mam jak inaczej wyleczyć tylko u mojej pani sykjatry co mnie leczy.. miałem kiedyś kartę wstępu na zajęcia psyko-ruchowe w domu kultury i tam sie zapoznałem z taką panią co kleiła samoloty z tektury i jej pomagąłem kleić i kiedyś jak tak kleiliśmy to mnie pocałowała i za to nas z zajeć wyrzucili a padało i sie w deszczu całowaliśmy... potem miałem romantyczność w sobie i sie zakochiwałem w każdej pani co kleiła samoloty..

se kciałem nawiązać dialog :( ze społecznościom interntetową... tyko...

Gość jakie to zabawne
:)

Tylko mi powiesz pisaniem, ze takie zabawne..? A jakaś porada? Słowo wspomożeniowe sykicznie? Jestem po kłótni z moją sykiatrą :(

Gość jakie to zabawne
oj bidoku, a co sie stalo?

moja pani sykiatra co mi terapeutyzowała psyke moją zakochała się we mnie bez pamięci i mnie mostelowała erotycznie cały czas :) ato było nawet miłe bardzo i zbawienne sykiatrycznie ale moja pani sykiatra ma w sobie zaborczość i nie dawała mi wytchnienia bo albo terapeutyzowanie albo molestowanie :( i ja sie w nerwach brzydko do mojej pani sykiatry odezwałem :( czykro mi ale ona na mnie nakrzyczała, ze jestem niewdzieczny, ze nie szanuje jej jako kochanki i lekarza a ja szanuje i tak i tak i jeszcze na inne sposoby tylko, ze ja kcialem sie porzucać majtakkmi a ona to wyczytala w moich oczętach i sie zaczelo... bo ja sie lecze z tej kompulsywnosci i natrectwow i... cężko :(

Gość jakie to zabawne
no to wcale nie zabawne...., przestan ja odwiedzac to moze z tesknoty sama zaproponuje zebyscie sie majtkami porzucali?

myslisz..? :) tak mi tego rzucania majtakami barakuje ja nie potrafie rzucić rzucania majtkami! ale ona będzie czuła porazkę jak sykiatra :( tyle miesiecy terapii a ja dalej chcę porzucać :( idę już bo zaraz przyjdzie ktoś i zobacz, że się koresponduje na foramie, a mnie nie wolno tutaj... jutro zapiszę co i jak :)

Gość jakie to zabawne
ja nie moge, bo ktos moglby byc na mnie zly za to!

Gość jakie to zabawne
ale nie przejmuj sie sadze ze znajdzie sie niejedna amatorka rzucania majtkami, wiesz: "Some things in life are bad, They can really make you mad, Other things just make you swear and curse, When you're chewing life's gristle, Don't grumble, Give a whistle And this'll help things turn out for the best...... Always look on the bright side of death" ;)

ale tam jest Always look on the bright side of death czyli, że może jaśniejszą stroną śmierci jest życie..? tylko tyle..? a ja tobie osóbka bardzo wdzięczność okazywuję za tą ofertę porzucania się majtakami :) to daje dużo siły moralnej na dzień i noc i potem znów :)

Gość jakie to zabawne
no niech Ci bedzie : Always look on the bright side of life :) i widzisz juz sie znalazla chetna do porzucania!