Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość defeo

ŻYCIE... SMUTNE? CIĘŻKIE??

Polecane posty

Gość defeo

Moje życie jest ciężkie i smutne... Miałem przyjaciół, ale nagle się odwrócili ode mnie, bo zazdrościli pracy i kilku innych rzeczy. Dlaczego tak robią?? Dlaczego życie nie może być normalne tak jak u innych??? Nie mogę sobie poradzić z tymi wszystkimi problemami. Zawsze wszystko jest moja wina!! W najgorszych sytuacjach nikt nie chce ze mną nawet porozmawiać... :( Szczerze to przyzwyczaiłem się już do tego, ale mimo tego jest mi BARDZO CIĘŻKO... :( Nie potrafię już tak dłużej :( JA JUŻ NIE CCHE TAK DŁUŻEJ!!!!!! DLACZEGO ŻYCIE JEST TAKIE CIĘŻKIE????

Gość po prostu
To chyba nie byli jednak przyjaciele.A niektórzy ludzie są po prostu strasznie zawistni i nie mogą przeżyć że kogoś spotkało coś dobrego.Są po prostu obłudni aż do wymiotów i dobrze jeśli wcześnie wyjdzie to na jaw.

Gość defeo
To prawda są zawistni i nie byli prawdziwymi przyjaciółmi, bo obsmarowywali mnie na każdym kroku(o czym dowiedziałem się dopiero nie dawno...) Tylko brakuje mi jakiego kolwiek przyjaciela żeby móc z kimś prozmawiać, a są w życiu BARDZO CIĘZKIE CHWILE...

Gość Bardzo ci dziekuje
Poszuklaj jakiejs dziewczyny,idz na disco albo gdzies,zebys chociaz jednego czlowieka w zyciu mial ktory bedzie dobry dla ciebie :)

Gość defeo
Mam dziewczynę i BARDZO MOCNO JĄ KOCHAM, tylko ona czasami mnie nie szanuje i nie chce rozmawiać na żaden temat i kończy rozmowę, a ja muszę z tym żyć... :( Ona ma przyjaciółki wygadają się co leży jej na sercu i przychodzi zadowolona i wesoła... a ja jak chce porozmawiać z nią na ten temat, to rodzi się kolejna awantura i musze to trzymać po prostu w sobie... Tak jest lepiej...

Gość mzmijka
A czy twoja dziewczyna tak naprawde cie kocha,bo ludzie po to sa zeby ze soba rozmawiac,szanowac sie na wzajem.Ufac sobie.Szkoda bo wydajesz sie naprawde wartosciowym facetem ktory wie czego chce od zycia.Nie przejmuj sie tym co innni mowia o tobie bo tak naprawde nic o tobie nie wiedza to tylko ludzie ,ludzie dobrzy i zli.Wiem jak to jest kiedy brak ci kogos z kim mogłbys pogadac ,wyzalic sie ze jest ci zle ja tez tak mam.Iczasami mam wrazenie ze to wszystko jest do chrzanu.

ile jeszcze takich topików będzie mi dane czytać? Czy na tj kafeterii panuje ogólna deprecha???????

no weź poczytaj topiki :) pierwsze 10 w dół :) źle, ponuro, życie ciężkie, życie do dupy, miłość poszła w pizdu, beznadzieja... No nic tylko nastroić się przy was na święta :)

Gość cl
Pewnie nie jest aż tak źle - pomyśl jest x osób które może mją gorzej bo ... tu wstaw co chcesz. Jesteś zdrowy ? masz gdzie mieszakać ? masz co jeść ? masz kogoś ? masz czas i kasę na przyjemności ? pomyśl jak mają ci którzy na każde z tych pytań odpowiedzą nie ;)

a moze dawales powody znajomym ze sie tak z toba obeszli? wiesz czasami wina lezy posrodku...

do cl: nie jestem zdrowa (mam dwie przewlekłe choroby) nie ma gdzie mieszkać (mieszkam z rodzicami, z synkiem ukochanym - jedyne szczęście w życiu, i z facetem który doprowadza mnie do białej gorączki) mam co jeść nie mam czasu ani kasy na przyjemności ( pracuje za 460 na ręke - przygotowanie zawodowe) ale jakoś daję sobię radę Moją przyjemnością jest wyjśie z domu na uczelnie (studiuję zaocznie) żeby nie uzerać sięz facetem, przyjaciół nie za bardzo - kilka znajomych ze szkoły Ale gorącą pozdrawiam, mocno się trzeba trzymać - jakoś będzie

Gość cl
Jeśli nie umiemy cieszyć się rzeczami małymi wielkie z czasem nas znudzą. Nie jest tak źle by nie mogło być gorzej. Wiem co mówię a przyjaciele ? cóż szkoda jeśli są tylko teoretycznie albo dla statystyk. Ja ostrożnie używam słowa przyjaciel. A może to byli tylko znajomi, koledzy, koleżanki ?

Gość defeo
Przyjaciele... Spotykałem się z nimi, normalnie gadaliśmy, a za plecami mnie obgadywali... :/ Nie wiem czemu tak jest :( Wiem, że czasami wina leży po środku, ale ja cały czas zadaje sobie pytanie jaka była w tym moja wina? Oni też mówili wiele nie prawdziwych rzeczy na mnie, np.: że sypiałem z każdą którą popadnie, że w trasie zaliczyłem 8 panienek itp. :( A to jest nie prawda!! Tak samo nagadli na swoją "przyjaciółkę"wiele nie prawdziwych rzeczy o czym przekonałem się od niej... :( Ludzi są OBŁUDNI I FAŁSZYWI!!!! Wiele rzeczy wyszło na jaw-to co gadali fałszywie... głupio im było. Ale nie przejeli się tym za bardzo. Moje życzenie świąteczne, to: poznać kogoś szczerego... poznać przyjaciela...

Gość br
a ile masz lat /

Gość br
moge z toba pogadać "