Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skaaaarpetkaaa

Dziewczyny ktore pozno dojrzewaly!!! pomocy

Polecane posty

Gość skaaaarpetkaaa

Mam 15 lat i nie mam biustu urosnie mi jeszcze??? Miesiaczke dostałam 4,5 miesiaca temu, od czasu do czsu czuje bol w "piersiach" tak jakby rosły ale i tak nic sie nie zmienia..... nie wytrzymama juz dluuuzej tych wszystkich upokozen ;( czy sa posrod nas takie ktorym piersi pozno zaczely rosnac ale urosly???

Gość no to problem
myślę żę wiela ci już nie urosną! Ale nie martw się MAŁE JEST PIĘKNE! a zwłaszcza kiedy będziesz mieć 50 lat! nie będą ci przynajmniej wisiały worki! Więc nie ma się czego martwić tylko cieszyć!

Cycki nie są najważniejsze. Przynajmniej nie obwisną i możesz chodzić bez stanika w lecie pod sukienkę, jaka to wygoda.

Gość porucznikowa
Jasne , że urosną. Tylko raczej nie jakieś duże , takie a-b najprawdopodobniej. No i dobrze , sama mam duże cycki , c przechodzące w d i jest to ani ładne , ani fajne , ani wygodne

Gość spoko moko
Ja dostalam okres tez w wieku 14,5 lat, a piersi tez mi zaczely rosnac pozno, najpierw troszkę urosły (jak mialam 13lat) a potem zastój i gdzies tak jak miałam 16 nagle urosly :O Przyjdzie i na Ciebie kolej,wyluzuj.

Gość porucznikowa
Zresztąjak miesiączke dostałaś w wieku 15 lat , to znaczy , że późno się u Ciebie zaczyna - to samo z cyckami. Urosną, urosną