Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mille

ciąża

Polecane posty

Gość mille

dziewczyny, zadałam już to pytanie na innym forum - nikt nie odpowiedział. jakie jest prawdopodobieństwo stwierdzenia ciązy po ok. 3 tygodniach ?! Nie mam nudności , mam zgagę i barzdo wrażliwe piersi. Kiedy gin może potwerdzić w 100% ciąże ?!

ja poszłam tydzień po spodziewanej miesiączce i powiedział że to za wcześnie, kazał mi przyjść tydzień przed następną spodizewaną miesiączką.

Zrob test! Pelne objawy sa chyba ok.3 miesiaca.Wiec sie nie martw to pewnie na okres!

Gość mille
dzięki, ale się nie martwię - jeśli już czas Tymka to chcialabym wręczyć mojemu mężczyźnie małe adidaski pod choinkę no ale nie wiem czy się nie pośpieszę.... No cóż chyba zrobię test ... Miesiączki zawsze regularne, nigdy żadnych spóźnień a poza tym mam jakieś takie przeczucie, że to jednak to .... behhh Pozdrawiam ;)

pewnie zrób test, takie testy są zazwyczaj pewne :) Jak zrobisz test daj znać, :) chyba gratuluję :)

Gość mille
Chimera - dzięki, zrobię test, dam znać. Boże, to byłby chyba najpiękniejszy Aniołek dla mojego facia ... Dlatego wolałaby to wiedzieć na 100%. Hmmm - i tak mam dziwne przeczucie, że Ktoś jednak już we mnie mieszka ... ;) pozdrówki

podobno są jakieś badania krwi i na ich podstawie wiadomo czy jest ciąża. ALe nie wiem nic więcej na ten temat. :(

Gość mille
No tak - 2 kreski ;). Poczekam z ginem na styczeń, bo to jeszcze chyba za wcześnie. Dlaczego ja jestem tak dziwnie spokojna ?!

mille ----> gratulacje 🌻🌻🌻 Dużo zdrówka ..radości ....i pięknych Świąt z najpiękniejszym prezencikiem :)

gratulacje 🌼 może jesteś taka spokojna bo jeszcze nie dotarło to do Ciebie. Ja jak byłam u gin to powiedizał że jak miesiączka spóźni się2 tyg. to dopiero żebym przyszłam potwierdzić lub zaprzeczyć wiadomośc o ciąży

Gość Obi.
Mille gratulacje! :) Ale Ci zazdroszcze, też chciałabym taki prezent na święta, ale czy sobie go sprawiliśmy okaże się za jakiś tydzień.

Gość aneett
u mnie lekarz stwierdził poprzez USG przy czwartm tygodniu

Gość aneett
i było to 20 grudnia zeszłego roku a teraz mały Mikołaj śpi słodko w łózeczku

Gość mille
Dzięki dziewczyny! Nie bardzo mogę pisać bo mój luby tak dziwnie na mnie patrzy i jakby mnie śledzi, hihihhi. On się chyba domyśla ... Wczoraj wieczorem ciągle głaskał mnie po brzuchu. Może ja się dziwnie zachowuję ?! No ale strasznie trudno utrzymać tajemnicę, nie wiem jak wytrzymam do Wigilii ;). Przyszłam dziś do znajomych, ktoś zapalił papierosa - i natychmiast musialam stamtąd wyjść ;(. Więc specjalnych potwierdzeń od gina nie potrzebuję. Muszę jeszcze kupić małe adidaski albo korki ( mój jest zapalonym kibicem ) i jakoś wytrzymać do Wigilii. A potem do gina na potwierdzenie. Trzymajcie się cieplutko wszystkie, pozdrawiam ;)

Ja bylam 10 dni po spodziewanym okresie i juz na usg bylo widac malenstwo :) Mialo wtedy cale 12,1 mm :) Wiec sadze ze mozesz na smialo isc... I gratuluje!!!

Gość mille
Dziewczyny, byłam wczoraj u gina bo mnie zżerała ciekawość i... zobaczylam 6 mm cudeńsko z bijącym serduszkiem ! Boże, popłakałam się ! Tylko, że moje maleństwo ma 6 mm a Rusałki 12,5 ... Cokolwiek się stanie ;)

Ale cudownie czyta się takie posty :-) Gratuluję i troszkę zazdroszczę ale w jaknajbardziej pozytywnym znaczeniu tego słowa :-) Ja tez tak chcę!!!

Gość lorelay
Jeny jak was czytam to mi serce drży, ja ide jutro do gina i taaak baaaardzo się boję, tak bym chciała by wszystko było w porządku.................................................... Trzymajcie za mnie kciuki!!!!!!

Witajcie , Mille tak miło poczytać co piszesz , gratuluje Ci i życze wszyskiego najlepszego , powiedz który to tydzień Pozdrawiam

Gość mille
Zaczyna się 4 tydzień ...hihihihi. Dzisiaj jadę kupić buciki na prezent dla tatusia, choc tatuś chyba już wie co się święci... W końcu będę mogła sie obżerać bez wyrzutów sumienia !!!! Pozdrawiam :)

Gość no to kiepsko
MILLE Rusałka nie odróznia pęcherzyka ciążowego od zarodka, więc się nie przejmuj , jest wszystko ok :)

Gość anonimowa A.
no to kiepsko ----> Rusałka to dla Ciebie pani Rusałka .....i wara od niej ! ! ! Zresztą inteligentnai bystra dziewczyna ....ale pamiętaj dla Ciebie pani Rusałka ...:D:D:D mille--->gratulacje ..napisz koniecznie po swietach jaka reakcja ...🌻

Mille Ja mam nadzieje że też niedługo kupie buciki, @ powinnam dostać w świeta i moze lepiej test zrobić po co myslicie

Gość eeejejej
milla---widziałąś bijace serduszko w 4 tygodniu/???/podobno serduszko można zobaczyć w6 najwczesniej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!