Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ozzy...

Doradzcie!!!

Polecane posty

Gość Ozzy...

Doradzcie mi co mozna kupic dziewczynie na gwiazdke?? NIe mam wogóle pomysłu.Podpowiedzcie mi cos, chciałbym zeby było to miłe i symaptyczne... Prosze o rady.Dziewczyna ma 20 lat 178 cm wzrostu(jesli to pomoze) :)

może coś z biżuterii? albo jakiś ciuszek? bieliznę? zalezy ile chcesz kasy wydać

Gość snobka
ja mam 179 cm wzrostu i 23 lata, kup jej coś oryginalnego drogiego i ze smakiem nie jakieś wody toaletowe po parę groszy ale np firmową skórzaną torebkę ( nie mogę lecieć z nazwami najciekawszych producentów) albo portfometkę, może jakiś gustowny pierścionek albo chociaż ciekawy zegarek ( nie z jarmarku) nie tylko ja ale każda kobieta kocha oryginalne prezenty ale się nie przyznają, wystarczy spojrzeć na ich twarze kiedy spaceruje się obok gustownych sklepów niekiedy odkładam jakiś czas na coś bo nawet 10 tandetnych podróbnek mnie nie zadowala. Pozdrawiam

Gość tak tak snobka
portfometkę :D:D:D:D:D:D

Gość snobka
najbardziej polecam skóra skóra skóra my to kochamy jak raz się spróbuje to nie można przestać

Gość Ozzy...
No tak.Ale ja nie wiem jaki ciuszek, jaka bizuterie, tzn. mam dylemat bo nie moge sie zdecydowac, co kupic?

Gość snobka
cieszę się że mogłam pomóc chciałabym jeszcze doradzić jakiej firmy ale nie mogę podpowiem poszukaj ekskluzywnej galanterii skórzanej znajdź firmę na literę w......n i oni mają świetny towar dziewczyna będzie zachwycona KOCHAM TO ;-)

Gość snobka
CZY KTOŚ JESZCZE KOCHA SKÓRĘ???? Mogłabym całymi dniami siedzieć w sklepach z galanterią i wybierać, to moja pasja ( albo nałóg) czasem nie mogę kupić :-) więc czaję ile będę potrzebować ;-)

Gość Ozzy...
hmmm a podaj jeszcze druga i trzecia literke:)

Gość Ozzy...
A jaka bielizne lubicie??