Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deborra

Co było a nie jest nie pisze się w rejestr.

Polecane posty

Gość Deborra

Każdy ma takie zdarzenia w życiu,które chciałby ukryć,albo chciałby aby dana sytuacja nigdy nie wystąpiła.Popełnił totalny błąd i nie chce go powtórzyć, chciałby aby go wymazano. Każdy chce o czymś zapomnieć ale wspomnienia i wyrzuty a czasami wypoinania innych doganiają go. Czasem ktoś czegoś doświadczył od innych i o tym zapomniał albo chce zapomnieć. Jak to u was z tym jest.

Gość nieżebymniemiałapomysłunanicka
Mialam w zyciu wiele takich zdarzeń....umarłabym w butach gdyby ktos je wyciągnął na swiatło dzienne...wolę by pozostały w "tajnym rejestrze"....tak jest lepiej.

To chyba zalezy od charakteru człowieka; jedni są zawistni i nigdy nie wybaczają doznanych krzywd a inni puszczają je w zapomnienie. Może pewnych rzeczy nie jesteśmy w stanie zapomnieć, jeżeli głęboko utkwiły nam w pamięci albo krzywda była bardzo dotkliwa.

Gość Kowalsky
Po latach doswiadczeń nie wiem czy poraz drugi gdyby było mi to dane ożeniłbym się z moją żoną.

Gość Betti Ma
Zdradziłam męża, czuję się z tym fatalnie,nie wiem czemu to zrobiłam, nie miałam żadnego powodu, chcę ale nie mogę o tym zapomnieć.

Gość pochodzę z bardzo biednej
rodziny, w dorosłym życiu wybiłem się, rodzinnie, zawodowo ,finansowo i towarzysko, wyzwoliłem się z prawie patoogicznego środowiska.

Gość Viiolka
Ilość moich partnerów przed ślubnym jest moją tajemnicą, mój ślubny myśli,że jest drugim i dobrze a było tego oj było.

Gość dobra_żona_i_matka
Mam ochotę na romans a może nawet coś więcej z szefem mojego męża

Gość dobra_żona_i_matka
Ten facet mnie zafascynował z wzajemnościa może to chemia ale czuję że możemy odnależć w sobie nawzajem to czego od zawsze szukamy. Jak sie poznaliśmy to przez długa chwile patrzylismy na siebie bez ruchu i bez słów. To było 6 lat temu.

Gość =-098

Gość trtrtrtr
Ja mam na sumieniu kilka takich spraw, bardzo poważnych. I gdyby dotyczyły uczuciowych związków międzyludzkich, bardzo bym się cieszyła bo dla mnie byłby to drobiazg. A tak...

Gość robię ich w konia
Umawiam się z facetami przez net i nie chodzę na spotkania.Czasami piszą dlaczego mnie nie było a ja nic. Wiem,że to głupie ale nie potrafafię tego zakończyć.

Gość Luve
A ja okropnie potraktowałam mężczyznę, którego kocham. Zraniłam go dotkliwie i odszedł. Gdybym mogła to zmienić, cofnąć czas ... pół życia bym za to oddała.

Gość mlx
Wiele bym dał za to aby już nigdy mnie nie bolał ząb

Gość Spotykałam się z dwoma
facetami, jeden nie wiedział nic o drugim.Nadszedł taki czas,że trzeba było wybrać, wybrałam,potem ślub, dziecko a o tym drugim do dzisiaj nie mogę zapomnieć. Co robiC?

Gość Vick Nick
W szkole podstawowej i średniej byłam szarą i brzydką myszką,postanowiłam to zmienić i udało się.Przełamałam swoje kompleksy.Skończyłam studia,założyłam rodzinę, mam małego dzidziusia i kochanego męża, mam pracę,gdy wspomne lata szkolne to koszmar...

Gość gratuluję

Gość Jestem świerzo po rozwodzie
Cały ten horror chciałabym jak najszybciej zapomnieć

Gość Eva Markievicz
Wczoraj wróciłam z Turcji, było b.fajnie ale lepiej aby mój chłopak nigdy się nie dowiedział o pewnych szczegółach tego wyjazdu.

Gość Chłodna Meduza
Widzę,że rozpoczął się sezon wakacyjnych romansów i zdrad.

Miałam romans z dużo młodszym chłopaczkiem który miał dziewczynę w swoim wieku. Zawsze mi było jej żal. Al;e teraz mi jej nie żal bo ona wychodzi za mąż za mojego Królewicza. Chciałabym żeby sie to nigdy nie zdarzyło bo bardzo cierpiałam po rozstaniu. Więcej grzechów nie pamietam.

Gość Diascja
Mnie kiedyś zranił mój niedoszły mąż. Na dwa tygodnie przed ślubem nakryłam go z jego byłą w naszym łóżku. Leczyłam sie dwa lata i strasznie się zemściłam. Uknułam intrygę i ich rozdzieliłam. Los mi w tym pomógł, bo nie było im ze sobą najlepiej, ale miałam ogromną satysfakcję jak widziałam ich wzajemną zazdrość i nienawiść rosnącą z każdym dniem. Nie mam z tego powodu wyrzutów sumienia bo sie gadom należało, ale wolałabym, aby ta sprawa nie wyszła na światło dzienne.

Gość a mnie kiedyś...
bardzo zranił mój facet. Myśląc, ze nie słysze, powiedział swojemu kumplowi coś czego do dziś nie potrafię zapomnieć choć bardzo bym chciała :(

Gość co takiego powiedzial
?

Gość vsfvsfvsfd
mam kilka takich spraw aż boję się o nich myśleć gdyby dotyczyły życia uczuciowego, łatwiej byłoby mi się z nimi pogodzić, ale one dotyczą mojego wykształcenia, stanowiska, hobby, opinii ludzi o moich możliwościach czyli tego co dla mnie najważniejsze to boli, i sama sobie sprawiłam ten ból

Gość gfdd
żałuję, że bardzo zaufałam facetowi poznanemu przez neta i zaprosiłam go do domu, zakochałam się w nim, a on niestety potem okazał się beznadziejnym żałosnym tchórzem i zboczeńcem :o Chciałabym jak najszybciej wymazać go z pamięci

Gość a mnie kiedyś...
Powiedział, że jestem gruba i mam syfki na tyłku 😭 oraz to, że mam obwisłe piersi :(

Gość a mnie kiedyś..
niestety podszywaczu nic z tych rzeczy.. chociaż moze wolałabym usłyszeć cos takiego :(