Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aliseeee

Czym układac skośna grzywkę???

Polecane posty

Gość aliseeee

Czym układacie dziewczyny swoje grzywki?? Ja mam ta na ukos i sie mi faluje lekko ,a chciałabym zeby była jak sztywna tak jak ja ja ułoże. Poradźcie cos please./......

Gość Też mam z tym problem
i niestety ci nie doradze :( chociaz hmmm....... a może spróbujesz prostownicą? mnie to nie pomogło ale moja kuzynka tak robi i jeje sie fajnie układa :)

Gość elizaaaaaa
-------------------------------🌻--------------------------------------------------- -------------------------------🌻--------------------------------------------------- -------------------------------🌻--------------------------------------------------- -------------------------------🌻--------------------------------------------------- ----------------------🌻🌻🌻------------------------------------------ ----------------------🌻🌻🌻-----------🌻🌻🌻--- ----------------------🌻🌻🌻-----------🌻🌻🌻--- ----------------------🌻🌻🌻-----------🌻🌻🌻--- ----------------------🌻🌻🌻-----------🌻🌻🌻--- ----------------------🌻🌻🌻--------------------🌻------------- ----------------------🌻🌻🌻--------------------🌻------------- ----------------------🌻🌻🌻--------------------🌻------------- ----------------------🌻🌻🌻-----------🌻🌻🌻---- -------------------------------------------------------------------------------------------

Gość elizaaaaaa
----------------------🌻--------------------------------------------------- -------------------------------🌻--------------------------------------------------- -------------------------------🌻--------------------------------------------------- -------------------------------🌻--------------------------------------------------- ----------------------🌻🌻🌻----------------------------------------------- ----------------------🌻🌻🌻-----------🌻🌻🌻----------- ----------------------🌻🌻🌻-----------🌻🌻🌻---------- ----------------------🌻🌻🌻-----------🌻🌻🌻------------ ----------------------🌻🌻🌻-----------🌻🌻🌻------------ ----------------------🌻🌻🌻--------------------🌻--------------------- ----------------------🌻🌻🌻--------------------🌻--------------------- ----------------------🌻🌻🌻--------------------🌻-------------------- ----------------------🌻🌻🌻-----------🌻🌻🌻---------- ---------------------------------------------------------------------------------------------------

Gość kocham kocham kocham
😘 😘 kiss] 😘 😘 😘 kiss] 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

Gość kingadies
A ta z tymi kwiatkami to co to ma byc??Poj... Cie?

Prostownica - przynajmniej ja tak robię. A ponieważ moja grzywka też ma tendencje do kręcenia się w różne dziwne strony, to najpierw ją traktuję lakierem, a jak wyschnie - prostownicą.

Gość natiiiiiiiiiiiiiiiiii
mnie sie wloski lekk a kreca ale ma grzywke na ukos ktora dobrze prostuje prostownica i niczym innym:)

Gość a ja robie tak
jak umyje wlosy to nakladam troche zelu na ta grzywke, pożniej spinam wsowkami w ten sposob sie prostuje. Jak juz troszke podeschnie to psikam lakierem i dalej spinam wsowkami. Jest prawie prosta ale rano prostuje prostownica i jak trzeba to jeszcze raz lakierem. Mi tak grzywka bardzo sie kreci ale tylko lakier tak usztywnia ze jako tako sie trzyma.