Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaklakla

co mozna robic w domu zeby zarobic jakis grosz??

Polecane posty

Gość klaklakla
nie no bez takich rzeczy mam dzieci male ale chce juz pracowac:(teskni mi sie za praca a przez dzieci nie moge narazie pracowac no chyba ze cos w domu ale co????:/

Gość klaklakla
no wlasnie mysle cos o skladaniu dlugopisow czy cos w tym rodzaju ale slyszlam ze to takie gowno;) i ze sie nie oplaca:/

Gość klaklakla
hmm szyc malowac zdobic ....nie mam maszyny do szycia ani takich chyba umiejetnosci malowanie:/ chyba tez nie no moze szyc bym chciala ale trzeba maszyne i materialy co jest drogie:/ a i nie mam pewnosci ze mi wyjdzie cos:/ hihi dzieki za rady sa swietne bede musiala cos dopasowac do siebie dawajcie pomysly plissss nie chce siedziec bezczynnie

Gość klaklakla
a moze skladal ktos dlugopisy czy to sie oplaca?

Gość ostateczne rozwiązanie
bawić dzieci sąsiadów...

Gość klaklakla
o nie tylko nie dzieci mam juz dwoje swoich :/ od dzieci chcialabym odpoczac:P

Gość klaklakla
czy ktos wie cos o skladaniu dlugopisow albo przepisywaniu tekstow np.czy to recznie sie pisze czy w jaki sposob?

Gość klaklakla
????????

Gość klaklakla
w ciucholandzie???hehe co to za sklep?gdzie kupujesz te ciuszki i czy dobrze sie sprzedaje na allegro.mi sie tam malo rzeczy sprzedaje:(

Gość ja tez siedze w domu
trzeba miec dobre ciuchy i niezłego nosa. moje spostrzezenia z allegro .Im bardziej badziewne ,perwersyjne to zawsze sie dobrze sprzeda .czasami zainwestuje 20zł a wyciagne z tego 340zł albpo i lepiej .A tak pozatym to jeszcze inne rzeczy sprzeaje na alegro.ALE CIUCHY to tani i dostapny dla kazdego towar.....

Gość fatalna pogoda
Nie wiem co można robić,żeby zarobić,ale wiem co można robić,żeby mniej wydawać z tego co mąż zarobi.Tak więc: ograniczyć zakupy półproduktow,a kupować produkty i gotować.Można nauczyć się szyć i dziergać,mozna chodzic po lumpeksach i wynajdować okazje.

Gość klaklakla
ciucholan hihih dobra nazwa;) gorzej jak nakupuje w ciucholanie a nic mi sie nie sprzeda i do tego oplata allegro:/ jeszcze strace na tym.chyba kupujesz jakies lepsze i drozsze rzeczy czy moze tanie i ci sie sprzedaja?

Gość klaklakla
do ja tez siedze w domu:co jeszcze sprzedajesz? i jak to mozliwe ze z 20zl wyciagasz tyle kasy:/ kurna widze ze dobre interesy krecisz naucz mnie:)

Gość naiwni ludzie
teraz widzicie jak was robią w balona na alledrogo, w lumpeksie kupi za złotówe, a sprzeda na 30 dych :D to jest interes HAHAHAHA

no proste!!!zawsze to jakas kasa wpadnie

Gość klaklakla
pewnie pokaz i pokaz moze swoja jakas stronke z allegro to zlapie z toba kontakt.

Gość klaklakla
ja ci pokaze swoja narazie mam tam depilator:):) hhe i lodowke:)hihi

jeśli umiesz np.szyć, lub masz skończony kurs fryzjerstwa...to zawsze można spróbować

Gość klaklakla
:):) jestem tylko sprzedawca na zasilku wychowawczym.:)ale mam malo pieniazkow i nie wystarcza na wszystko sa dni lepsze a sa takie ze brakuje mleka dla dziecka:/chcialabym robic cos zeby miec te 300zl miesiecznie ale co jak moge tylko w sklepie sprzedawac .fryzjerka niee nie umiem tego robic:/ umiem tylko gotowac i sprzatac hehe no i sprzedawac w sklepie:P

nie to nie moja strona w tym momencie nie mam ciuchów ,mam duzo do wystawienia .ale takiej babki strone co tego kupe sprzedaje i po jakich cenach http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2688032 to sa typowe ciucholandzkie ubrania ,sprzedaje tego pełno sama zobacz

zauwaz ze sprzedaje TYLKO UZYWANE CIUCHY. przeciesz nikt normalny nie ma tyle ciuchów w domu..

Gość klaklakla
oooo rzeczywiscie i to fajne ciuszki przeciez w lumpeksach sa brzydkie stare ciuchy cerowane albo z plamami:/ przynajmniej u mnie w zielonej gorze:) gdzie mozna dostac takie super ciuchy:/ moze ma z wystawki z niemiec:)

wiesz tez tak myslałam,pewnie byłąs w jakims zaqgzybiałym lumpeksie ,u nas w krakowie jest tego zatrzensienie i sa super ciuszki .Nawet dla siebie i córki cos upatrze .

hmmm....sama tez potrzbuje kasy ,przedszkole płace 350zł miesiecznie a do pracy nie moge isc bo mała co 2 tydzien jest chora wiec kto by z nia siedziła. ja mam fajna sytuacje bo mój mąz prowadzi komis wielobranzowy z antykami itd i mam duze mozliwosci z allegro .Chodz w taki sposób moge dorobic ..

Gość klaklakla
tez czasmi tam kupywalam jesli bylo cos naprawde super teraz to jak tam bylam ostatnio to sa ciuchy drogie prawie jak w sklepie np bluzeczka byla za 19zl a za 25 taka sama nowa w sklepie to chyba nie oplaca sie w lumpach kupowac no chyba ze w krakowie sa takie i fajne u nas nie bardzo chyba ze pochodze po lumpach i popatrze na okazje zawsze sie pewnie cos trafi

Gość klaklakla
drogie masz przedszkole w jakim to miescie?u mnie w zielonej gorze kosztuje okolo 200zl a teraz obecnie mieszkam u chlopaka na wsi gdzie przedszkole platne 40zl:)

krakowie ,dotego wyjazdy kino,teatr itd w miesiascu koło 500zł wychodzi za wszystko..Szok

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jakim cudem ciuchy z lumpeksu mają niby oryginalną metkę??

Gość klaklakla
ojej to juz niania bylaby tansza:/ no straszne ceny ale wy chyba tam wiecej zarabiacie wydaje mi sie.