Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wera_wera

mam 16 lat,

Polecane posty

Gość wera_wera

mam 16 lat i miesiaczki co ponad 3 meisiace a nawet i zadziej czy to normalne? w ciagu 2/3 lat mailam dopeiro 5 razy :| nie wiem czy to normalne..a jak okaze sie z enie moge meic dizieci? czy to moze dlatego ze zle sie odzywiam i amm nieodwage czy cos?

Gość mimmmii
uwazam ze nie za bardzo moze powinnas isc do endykrynologa a juz napewno do ginekologa - naprawde nie gryzie :)

Gość wera_wera
no ale ja sie wstydze..bo jak to 'normalne' to sie okaze ze panikuje.. ale sie boje ze nagle sie okaze ze nie ebde mogla meic dzieci........

Gość ja mialam
tak samo, z wiekiem wszystko sie unormowalo i mam teraz regularnie

Gość wera_wera
uff..to juz sie troche uspokoilam..bo na serio sie martwie..jakos inne kolezanki maja normalnie a ja tak jakos :| moja cotka nie moze meic dzieci a miala okres na poczatku i sobie pomyslalam ze moze ja tez tak mam

Gość u 16 latki
nieregularne miesiączki (to znaczy nie pojawiające się raz w miesiącu bez wzgledu na długość cyklu) jest niepokojące i nie jest normalne wiec polecam wizytę u ginekologa

Gość wera_wera
no ale to moze tylko dlaytego ze np. nie ejm zdrowo czy jakos za malo...no ale na serio mi glupio isc do ginekologa

Gość ziołówka
Moja córka też tak miała do 18-go roku życia, potem się unormowało,robiła badania, wszystko ok., unormuje się i tobie!Nieraz ze trzy lata trwa takie normowanie.

Gość wera_wera
no a jak tak mneijwiecje mam 16 lat bo tak to ejstem rocznik 90.

Gość wera_wera
no a jak sie nieunormuje.... boje sie no bo niktorym sie nieunoromowalo nigyd no nie... :(

Gość wera_wera
bedac mneijsza tez mailam operacje na pzrepukline tak jak ktos juz tam an forum wspomnial..moze to przez to...