Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość messsa

LISTA KOCHANKÓW dziewczyny dawac liste !!!

Polecane posty

Gość messsa

Ja zaczne od siebie wybarałam na kochanka przeciwienstwo mojego męża maz jest sportowcem wysoki zbudowany . A ,ja po paru latach miałam ochote na kogos innego poznałam niskie 165 fuj:) chlopaczka takiego lalusia intelektualiste w łożku było tak sobie ,wyglad jego miał duzo do zyczenia ,charakter paskudny ogólnie pomyłka na calego!!!! aaaaaaaaaaa a i jeszcze miał małego i takiego skrzywionego dziwnie to wygladało :classic_cool:

Gość laleńka
mój starszy 47 lat, nieciekawy z wyglądu, na męża się nie nadaje,ale cóż zycie przy nim jest łatwe i przyjemne. Mam wszystko to na co nie mogłabym sobie pozwolić, zarabiam niewiele. W łóżku przeciętniak, ale stara się bardzo.

Gość messsa
Dziewczyny dawac !!!! mój byl ze sląska

Gość byłaaaa
mój też był że ślaska, ciemne włosy, karnacja ciemna, lat 28(żona plus dziecko), w łóżku krótkodystansowiec:) , ale za to bardzo czuły , słow kocham to potrafił mówić oj potrafił...

Gość mój misio
z wielkopolski 51 latek, niski, łysiejący, w łóżku bardzo się starał, ale często nic nie wychodziło, cialko już nie takie,starszy o 24 lata wiec to chyba nie dziwi. Kasy opór, uczuć z jego strony też, ale po spotkaniach z nim zawsze mialam seksik ze swoim stałym chłopakie bo z nim nie mogłam dojsć nigdy. Trochę mną wstrząsa jak sobie przypomne siebie i jego w łóżku, ale było minęło. Dzięki niemu zwiedziłam pól świata, ale życ z nim nie daloby się. Stary pryk i tyle.

Gość ex-żona
Mój jest dosyć przystojny, zamozny, w łóżku rewelacja i do tego mój były mąż.

Gość Kornelina
Mój był starszy o 22 lata, w łóżku różnie bywało, checi były zawsze duże, ale możliwosci takie sobie. Często po kryjomu ratowal się viagrą. Ale życie przy nim było przyjemne, miałam wszystko na co nie mogłam sobie nigdy pozwolić, wakaxcje w tropikach. Zerwałam gdy zaczął mówić o rozwodzie z zoną i wspólnej przyszłości. Nie wyobrażam sobie zycia z rakim starym prykiem. Teraz mam faceta w swoim wielu i wstydzę się sama przed sobą tego co robiłam, na myśl, że on był taki stary jak mój ojciec robi mi się niedobrze.

Gość niedopieszczona strasznie
ale artystki z Was....o rany....o jejuniu.... nie wiem czy :o czy :D

Gość ex-żona
Raczej ci faceci są popieprzeni. Poczytaj sobie. 40-50 lat i nadaje się do du...Ale jak mu sietrafi się laska to dumny jak paw, taki dowartościowany,

Gość ex-żona
Naiwny taki facet .wierzy, że młoda atrakcyjna dziewczyna go kocha, a nie jego pieniądze. Znacie taką parę on 60 l. ona 25 l. i on jest biedny? Ja nie.

Gość spółka cywilna
mój jest niezły ,między 40-50 ,178 cm.waga około 75,nie ma brzuszka !!!!i kocham go nad zycie ,brunet,ciemna karnacja ,w łóżku rewelacja i długodystansowiec....

Gość ex-żona
do spółka cywilna opis wypisz wymaluj mojego faceta.jestem z centralnej Poski ,a Ty?

Gość spółka cywilna
hej ex -żono ja ze ŚLĄSKA...

Gość ex-żona
całe szczęście bo już zaczęłam się obawiać