Gość Zieloniutka22 Napisano Grudzień 17, 2005 Kupilam ostatnio okazyjnie buty z futerkiem i slyszalam opinie, ze wpuszczenie spodni do srodka to wiocha! Tzn, ze wchodza w gre tylko 3/4? Przeciez na snieg i mroz nie zaloze inaczej. Jak sie je nosi z dlugimi spodniami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alta 0 Napisano Grudzień 17, 2005 wpuszcza się w spodnie.Pół krakwa tak chodzi, co druga dziewcynka..:) więc wkładaj w spodnie bez obciachu..;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paris Hilton* 0 Napisano Grudzień 17, 2005 TE BUTY SA TAK WIESNIACKIE ZE OBOJETNIE JAK JE BEDZIESZ NOSIC BEDZIE OBCIACHOWO BEZ OBRAZY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Małgośka z kaktusowej wódki 0 Napisano Grudzień 17, 2005 Ja mam kozaczki z futerkiem- spodnie wpuszczam, i jest super! Tak się nosi! Źle słyszałaś! Trochę fantazji i wyobraźni! Teraz można wszysko nosić, luz dowolny! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zieloniutka22 Napisano Grudzień 17, 2005 Spoko, bez obrazy! :) Właściwie się źle wyraziłam. Bo futerko mają w środku a z zewnątrz są dość sportowe. Moim zdaniem do wiochy im daleko :) ale o gustach się nie dyskutuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paris Hilton* 0 Napisano Grudzień 17, 2005 MYSLALAM ZE MASZ NA MYSLI TE MUKULUSY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zieloniutka22 Napisano Grudzień 17, 2005 A poza tym właśnie tak zasypało, że nie mam zamiaru nawet myślec o innych butach, bo te są idealne! Wiec jak sie komus nie podoba, przeciez nie musi patrzec! :) Dzieki za rade, dobrej nocki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Małgośka z kaktusowej wódki 0 Napisano Grudzień 17, 2005 Buty z futerkiem to krzyk mody! Przejrzyj Paris pisma. Dolce i Gabbana i inni projektanci takie lansują! W Stanach to hit! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paris Hilton* 0 Napisano Grudzień 17, 2005 SMIAC MI SIE CHCE DO KOGO TY SIE POROWNUJESZ DO MADONNY.KUP DO TEGO NA ALLEGRO TOREBKE LOUIS VUITTON OCZYWISCIE PODROBE ZA 200ZL I BEDZIE COOL.SORRY ALE TAK WLASNIE MYSLE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Małgośka z kaktusowej wódki 0 Napisano Grudzień 17, 2005 Kurcze, dziewczyno o czym ty gadasz! Daj spokój! Niech każdy nosi co chce. Nie będę cię przekonywać! Hung up! :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paris Hilton* 0 Napisano Grudzień 17, 2005 NIE LUBIE DZIEWCZYN KTORE KUPUJA TOREBKI PODROBY NP TE LOUIS VUITTON I MYSLA ZE SA COOL, JESLI KOGOS NIE STAC NIECH KUPUJE RZECZY BEZ ZNACZKOW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Małgośka z kaktusowej wódki 0 Napisano Grudzień 17, 2005 A co ma piernik do wiatraka!? O czym ta dyskusja? Bo się pogubiłam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trędowata 0 Napisano Grudzień 17, 2005 jak z futerkiem, to chyba na smyczy! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paris Hilton* 0 Napisano Grudzień 17, 2005 LUDZIE CHCA BYC TRENDY I KUPUJA PODROBY NIE LEPIEJ KUPIC BEZ METEK I ZNACZKOW RZECZY NIZ PODROBY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moderia 0 Napisano Grudzień 17, 2005 Paris zechcesz z łaski swojej wyłaczyć capsa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Małgośka z kaktusowej wódki 0 Napisano Grudzień 17, 2005 Z tym się zgadzam Paris! Ale czemu mnie do Madonny przyrównujesz! Ja nie noszę podrób! Napisałam tylko co jest modne obecnie. A to nie znaczy że noszę podróby! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Małgośka z kaktusowej wódki 0 Napisano Grudzień 17, 2005 Znaczy chodziło mi o to że ty myślisz ,że ja się przyrównuję do Madonny! Źle to ujęłam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eeetam Napisano Grudzień 19, 2005 allle wiocha tu u was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nauzykaa 0 Napisano Grudzień 21, 2005 tebuty sa...zabawne ;) szczegolnie rozowe futrzane :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 18, 2015 może do jeansów i sweterka? fajny sweterek widziałam na http://odkupuj.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 24, 2017 Trzymajcie namiary - https://www.merg.pl/product-pol-61738-BORDOWE-KLAPKI-Z-FUTERKIEM-JASMINE.html Są modne, może nie do końca ten kolor. Cóż - dosyć oryginalna stylizacja, robi fajną różnicę, ale to zależy do czego je założysz ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach