Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slonce -/

Mam okropnego dolka- co robic POMOZCIE!!!

Polecane posty

Gość slonce -/

Wiec tak moja byla przyjaciolka (bo juz nia nie jest) zaczela krecic z moim bylym.Jest to dluga historia wiec nie bede sie tu rozpisywac.Chodzilam z lepkiem...juz nie jestesmy razem...ale czasami cos tam jeszcze bylo ble ble...chodzilam w smutku caly czas cierpialam i cierpie przez niego.Moja byla przyjaciolka ktora teraz okazala sie suka mowila mi abym dala sobie z nim spokoj bo nie jest tego wart, ze jezeli raz mnie oklamal to bedzie oklamywal stale itp.Pozniej stalo sie tak za on bawil sie mna, a tu zarywal do mojej kumpeli...wymyslila ona plan aby sie na nim zemscic.Wymyslila iz powie mu ze sie w nim zakochala itd.Mowila ze troszke z nim pochodzi i zerwie z nim.Ja sie na to nie zgodzilam poniewaz gorzej bym na tym wyszla.Na drugi dzien mielismy jechac do niego i do jego kumpli na impreze oczywiscie ona pojechala do niego szybciej, mowila iz na nas poczeka.Kiedy tam poechalysmy ich nie bylo dopiero za jakis czas sie pokazali.Jak zobaczylam ze przytula go na moich oczach myslalam ze podejde i cos jej zrobie ale sie powstrzymalam.Caly czas byli zajeci soba jeszcze sie hansko na mnie patrzyla.Kiedy juz wracalysmy do domu spytala sie czy ja jestem znowu jestem na nia obrazona.Dodam ze jakis czas temu byla podobna sytuacja, obrazilam sie wtedy na nia to i teraz mogla pomyslec ze tez sie obraze.co o tym mysliscie???

Gość syfon
jedź do lepka, szybko zrób mu porządną laskę, to wtedy twoja przyjaciółka, która okazała się suką, gorzej na tym wyjdzie

Gość no coż
musisz przecierpiec , ale wiadomo, ze zarowno przyjaciołke jak i chlopaka straciłas :O. Myśle, ze ani ona nie zasługiwala na miano przyjaciołki ani on na miano Twojego chłopaka.....czas goi rany, wierze ze znajdziesz jeszcze i chłopaka i godną Ciebie przyjaciołke.

Gość slonce -/
nie takich odpowiedzi oczekuje wiec daruj sobie

Gość slonce -/
no coz--->dziekuje za cieple slowka :-) ja tez mam nadzieje ze tak bedzie ze spotkam faceta ktory mnie pokocha z calego serca i nigdy nie zostawi.A jesli chodzi o nich to wiem ze ten zwiazek dlugo nie potrwa.Teraz wiem ze ten caly plan ktory wymyslila mial jej ulatwic ale mogla byc chociaz ze mna szczera anie mnie oklamywac