Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dupajana

Którą prostownicę Eurolux wybrać?

Polecane posty

W sumie to zdecydowałam się już na Eurolux :) Tylko nie wiem który model... Z regulacją czy bez regulacji temperatury? Bo ceramiczne są chyba wszystkie... 1517, 1518, 1519, 1520... głupieję już pomału :( na Allegro jest tego pełno... może moglibyście polecić mi jakiś konkretny model? Czy są tu jakieś posiadaczki prostownic Euroluxa i mogą polecić/odradzić konkretny model? Będę wdzięczna :)

odświeżam :) prosze, pomozcie bo muszę się szybko zdecydować :) czy te prostownice w ogole sie czyms różnią poza funkcjami? tzn chodzi mi o czy te ceramiczne wkladki i czas nagrzewania jest taki sam a cena zalezy wylacznie od funkcji? np. cyfrowanajdroższa 65zł, bez regulacji 40 zł a z regulacją ale nie cyfrowa 50zł :( polećcie mi jakis model prosze! :)

Gość lala la
dziewczyno!!! wczoraj pytalas juz o prostownice, podalam Ci nawet linka, gdzie na pewno znajdziesz odp na swoje pytania, czemu z uporem maniaka ciagle pytasz sie o to tutaj - skoro, jak sama widzisz, nikt nie umie pomoc a jesli nawet na wizazu nie znajdziesz dokladnie tego, czego szukasz, to sama mozesz tam zadac pytanie i na pewno ktos Ci odpowie (jesli nie jestes tam zarejestrowana, to zajmie to tylko chwilke) wyglada na to, ze nie chce Ci sie po porstu szukac samej... podaje jeszcze raz linka http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=43489&highlight=prostownice

oj, bardzo się mylisz twierdząc że nie chce mi się samej szukać... przeczytałam wszystko co jest w necie i dotyczy prostowni Euroluxa i to chyba normalne ze chcę kupić jak najlepszą i taką z której będę zadowolona a że po postu odświażam topici - swoje i nieswoje - czy to Ci w czymś przeszkadza? nic dziwnego ze pytam ponownie skorom nie uzyskałam odpowiedzi a na wizazu jestem zarejestrowana jak juz pisałam na wizazu jest pomieszanie z poplątaniem - kazdy chwali co innego, trudno, widocznie kazdemu pasuje inna prostownica ale nadal nie wiem czy te Euroluxy sie miedzy sobą czymś różnią:(

Gość lala la
to moze zle zadalas pytanie na wizazu, nie pytaj, ktora lepsza, tylko czym sie roznia, i po sprawie a robienie smietnika i zakladanie kilku takich samych tematow faktycznie mi przeszkadza, moze dlatego, ze przyzwyczilam sie do forow, na ktorych bardzo pilnuje sie porzadku...

a Ty jak myślisz? znasz prostownice Euroluxa? chciałabym z regulacją temperatury chyba jednak,ale czy ta cyfrowa Euroluxa model 1519 jest w ogole lepsza jakoś jeszcze oprócz tego ze cyfrowa od modelu np. 1520 - 10zł tańszego, tylko z reulacja zwykłą a nie cyfrowa?

Gość dobrze radze
radze ci wybrac prostownice o jak najwiekszej mocy (min. 100 W) zeby efekt propstownaia cie zadowolil, inaczej zrobisz sobie na wlosach siano. zwroc na to uwage przy kupownaiu, eroluxa prostownice maja najwyzej 75 W mocy.

no i już sama nie wiem kogo słuchać... jedni mówią że to od mocy zależy, inni że od temperatuery do jakiej się nagrzewa a inni ze ani od tego ani od tego... po prostu jedne prostownice są dobre, inne nie :(

Gość lala la
wybierz taka, ktora ma regulowana temp, wtedy mozesz ja dostosowac do rodzaju wlosow (dla wlosow slabiutkich - niska temp) moc niepowinna wplywac na jakosc prostowania - bo niby jak, wydajemi sie, ze wplywa raczej na szybkosc nagrzewania ja tych prostownic nie znam, sama tez planuje zakup jakiejs, ale na pewno w sklepie fryzjerskim, chce profesjonlna - wigo lub babyliss pro, lepiej raz wydac wiecej kasy niz pozniej zalowac