Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pfk

Balsamy Dove.............

Polecane posty

Gość pfk

kusza mnie od dawna ale nie moge sie zdecydować:/ ktory najfajniejszy? najszybciej sie wchlania i nadlużej pachnie??? dzieki serdeczne za odpowiedź :)

Gość hej hej
Dobre są wszystkie. Polecam ten ze złotymi drobinkami .

Gość szalony_loczek
miałam zielony - ładnie pachnie, szybko sie wchłania chyba ujędrniający. teraz mam niebieski, nawilżający i...żałuje. pachnie szpitalem, lekarstwami - cos w tym stylu...innych nie miałam.

Gość pfk
wlasnie ten z drobinakami najbardziej mnie kusi i jednocześnie odpycha wlasnie przez ten drobinki :/ brokat na tylku w zimie,ciuchy ubabrane :/ czy ja wiem... a moze ich sie nie ''czuje''

Gość na pewno niczego nie ubabrasz
ten balsam nie brudzi w przeciwieństwie do balsamu NIVEA, który babra wszystko jest jednak jedno "ale" jeśli masz suchą skórę to ten balsam nie poradzi sobie z nawilżeniem ładnie pachnie, dobrze się wchłania, ale suchą skórę nawilża słabo jeśli masz suchą skóre polecam Ci mleczko Dove do skóry suchej, które swietnie nawilża, dobrze się wchłania i cudnie pachnie:)

Gość hkggkiju
Powiedzcie mi czy balsam NIVEA ujędrniający jest dobrY? myślałam o takim prezencie dla mamy pod choinke

Gość lilinka19
Balsam Dove ze złotymi drobinami nie pozostawia brokatu na ubraniu, to taka delikatna złota poświata w niczym nie przypominająca sylwestrowego brokatu. Plus za sympatyczny zapach:P

Gość ten z makadamią

Gość nodi19
ja tez sie zgadzam, bierz ten z drobinkami,jest naprawde świetny!

Gość Agniewicz
Nivea ujędrniający jest super. Kupuj bez zastanowienia. Świetnie się wchłania w przeciwieństwie do ujędrniającego Dove i subtelnie pachnie. Szczerze polecam:)