Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 pfk

Balsamy Dove.............

Polecane posty

Go艣膰 pfk

kusza mnie od dawna ale nie moge sie zdecydowa膰:/ ktory najfajniejszy? najszybciej sie wchlania i nadlu偶ej pachnie??? dzieki serdeczne za odpowied藕 :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 hej hej
Dobre s膮 wszystkie. Polecam ten ze z艂otymi drobinkami .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szalony_loczek
mia艂am zielony - 艂adnie pachnie, szybko sie wch艂ania chyba uj臋drniaj膮cy. teraz mam niebieski, nawil偶aj膮cy i...偶a艂uje. pachnie szpitalem, lekarstwami - cos w tym stylu...innych nie mia艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pfk
wlasnie ten z drobinakami najbardziej mnie kusi i jednocze艣nie odpycha wlasnie przez ten drobinki :/ brokat na tylku w zimie,ciuchy ubabrane :/ czy ja wiem... a moze ich sie nie ''czuje''

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 na pewno niczego nie ubabrasz
ten balsam nie brudzi w przeciwie艅stwie do balsamu NIVEA, kt贸ry babra wszystko jest jednak jedno "ale" je艣li masz such膮 sk贸r臋 to ten balsam nie poradzi sobie z nawil偶eniem 艂adnie pachnie, dobrze si臋 wch艂ania, ale such膮 sk贸r臋 nawil偶a s艂abo je艣li masz such膮 sk贸re polecam Ci mleczko Dove do sk贸ry suchej, kt贸re swietnie nawil偶a, dobrze si臋 wch艂ania i cudnie pachnie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hkggkiju
Powiedzcie mi czy balsam NIVEA uj臋drniaj膮cy jest dobrY? my艣la艂am o takim prezencie dla mamy pod choinke

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lilinka19
Balsam Dove ze z艂otymi drobinami nie pozostawia brokatu na ubraniu, to taka delikatna z艂ota po艣wiata w niczym nie przypominaj膮ca sylwestrowego brokatu. Plus za sympatyczny zapach:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ten z makadami膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nodi19
ja tez sie zgadzam, bierz ten z drobinkami,jest naprawde 艣wietny!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agniewicz
Nivea uj臋drniaj膮cy jest super. Kupuj bez zastanowienia. 艢wietnie si臋 wch艂ania w przeciwie艅stwie do uj臋drniaj膮cego Dove i subtelnie pachnie. Szczerze polecam:)

Udost臋pnij ten post