Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dupajana

Prostownica- lepsza z regulacją temp. czy bez?

Polecane posty

Czy ta funkcja regulacji temperatury w ogóle do czegoś się przydaje? jeśli nie ma wprawy w prostowaniu to lepiej kupić taką z regulacją temteratury czy bez? boję się że nie będę umiała wyczuć kiedy temteratura jest odpowiednia i albo będę ustawiała za wysoką (spalone włosy) albo za niską (nie wyprostuję włosów) :( co radzicie?

ile jeszcze założysz topiców o prostownicy? :/ idz się poradz do fryzjera, możesz też odgapić od fryzjera i kupić taki model jak on ma. ja tak zrobiłam- raz mnie czesała na jakąś imprezkę i tak sie zachwyciłam uzywaną przez nią prostownicą, ze taka samą kupiłam. 3 miesiace poźniej fryzjerki pozbywały się swojej bo kupiły nową i sprzedały ja jakiejś klientce za grosze.....

sorry ale w czym Ci przeszkadza mój topic? Nie musisz na niego wchodzić... może jednak znajdzie się ktoś bardziej życzliwy i doradzi jaka prostownica jest lepsza albo napisze jaką ma? Mój poprzedni topic nie cieszył się powodzeniem może ze względu na tytuł ... może komuś nic nie mówi nazwa Eurolux ale doradzi czy lepiej kupić prostownicę z regulacją temp czy bez...

Nie jestem nieżyczliwa ;) mam z regulacją temperatury. poprzednią miałam bez i miałam popalone końcówki.....

Gość lala la
wejdz sobie na wizaz.pl, tam jest mnostwo informacji na ten temat

dzięki :) na wizażu byłam i przeczytałam wiele pozytywnych opinii na temaat Euroluxa 1517 - ok.40zł, bez regulacji i na temat 1519 - 60zł z regulacją i jakaś cyfrowa ona jest i już nic nie wiem :(

Gość lala la
prostownice to czesc adresu