Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestety/

kazdy kiedys zalozy chyba taki topik.....

Polecane posty

Gość niestety/

myslalam,ze nie bede musiala i wqrza mni tysiac milionw tematow pt spoznia mi sie okres ale.......nie wiem czy nie jestem przypadkiem w ciazy.....kochalam sie osantio z moim mezczyzna z zabezpieczeniem,ale zanim wlozyl gumke,to wszedl i jak my to mowimy-rozejrzal sie troche;)bylam 2 dni przed okresem,dostalam okres i zastanawaiam sie czy mimo to moglam miec wpade bo dziiiiwnie sie czuje ...........z gory przepraszam za zasmiecanie forum i licze ze nie ebdziecie zlosliwi;) pzdr

Gość ssssssssssssssssss
chyba nie jestes w ciazy skoro dostalas okres!

Gość niestety/
z tego co wiem to mozna miec nawet pierwsze 3miesiace okres a ja go dostalam 3 czy2 dni po stosunku

Gość nie szalej
nikłe prawdopodobieństwo. A okres w trakcie ciąży to coś naprawdę rzadko spotykanego

Gość niestety/
dzieki;) lepiej mi-ale i tak zrobie test,tyle ze chcialam sie jeszcze wstrzymac kilka dni-heh,ze tez czlowiek sam sobie takie radosci funduje....;)

Gość nie szalej
wiem coś o tym - sama ostatnio miałam taki wesoły klimacik ;) 2-3 dni przed okresem komórka jajowa jest już obumarła i przygotowywana do wydalenia z organizmu, więc naprwdę marne szanse ;) Chociaż nie przeczę, że zdarza się zapłodnienie i w tym czasie. Test na pewno Cię uspokoi :) Powodzenia