Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tide

Depilacja laserowa

Polecane posty

Hej! Zastanawiam się, czy warto płącić tyle kasy, tzn. czy efekty są tego warte. Jak ktoś się jej poddał, to niech napisze ile zapłacił, ile było spotkań i jakie, czy jest zadowaolony z efektów. Z góry dzięki i pozdrawiam : )

Gość ja dopiero raz bylam
zaplacilam 250 zl za podgolenie okolic bikini, jutro ide na drugi zabieg. efektow jak na razie ZADNYCH :(

A powiedzieli ci z góry ile razy będziesz musiała przyjść, czy to wychodzi dopiero po fakcie? Te 250zł. to jest bez względu na to ile spotkań będzie potrzebne?

Gość ja dopiero raz bylam
te 250 zl kosztuje bo tylko troszke podgalam - nie calosc (nromalnie kosztuje 400 zl). Jest to gabinet medycyny estetycznej w gliwicach. drugi zabieg jest tanszy o 25 %, a nastepne o 50% (od pierwszego). Bikini ma mocne wlsoki, zabiegow bedzie potrzebnych co najmniej 5.

a mozesz dokładniej powiedziec co oznacza \"troszkę\". I jak to jest że normalnie 400zł sie płaci. Co podgalaja za 400? tylko to co z majtek wystaje czy jakos więcej?

Gość lillla
za 400 zl w warszawie zrobilam sobie tzw gleboka depilacje razem z wargami zostawilam tylko cieniutki paseczek. wchodzi w to rowniez linia pupy ale zalezy w jakim gabinecie

Gość ale za jeden zabieg
płaciłaś te 400 czy to kwota wszystkich zabiegów?

Gość lillla
to kwota za jeden zabieg na bikini, ale bylo naprawde warto. traz odrastaja mi trzy wloski na krzyz i to tylko te jasniutkie. a mialam dopiero jeden zabieg. jestem po prostu zachwycona. minal juz miesiac od depilacji i skora jest gladziutka. zadnych kropek, krostek, przebijajacych skore wlosow.

Gość dgjhrfdtg
a mozesz podac namiary gdzie robilas zabiegi?

Gość lillla
w warszawie Studio laser. teraz wybieram sie jeszcze do studia light w markach. chce wydepilowac jeszcze pachy. bo efekt jest swietny, a na lato chcialabym moc zalozyc koszulke i nie zastanawiac sie czy bardzo widac kropki po goleniu i wyrastajace wloski.

Gość lillla
oba gabinety maja strony internetowe z dokladnymi namiarami.

Gość jaki to rodzaj lasera

Gość lillla
diodowy light sheer (jakos tak)

Gość dzięki za podpowiedź
własnie czytam ich oferty. miałam nadzieję, że mogę wykonać jeden zabieg na nogi a za jakiś czas, powiedzmy, że za pół roku, będę mogła zrobic drugi, ale widzę, że odstęp między zabiegami nie powinien być większy, niż 8 tygodni. jestem strasznie kudłata i to trochę drogo wyjdzie.;) bardzo krepujące jest wykonywanie pogłębionego bikini? jak się czułas?

Gość uppppppupppppppppp

Gość hop...

Gość lillla
normalnie. pani byla bardzo profesjonalna.zalozylam b. wciete majtki i kiedy bylo to potrzebne po prostu przesuwalam. to tak jakbys byla u lekarza. nic krepujacego. ta pani robi takich kilka dziennie czasem. ja na razie nie bede chyba go powtarzac. bikini mam gladziutkie po tym jednym zabiegu. na lydkach by sie jeszcze jeden przydal, chociaz i tak wypadlo mi ok. 80% wlosow, ale to juz chyba po wakacjach. i tak efekty mnie zachwycily. teraz nawet golic nie musze sie codziennie tylko co 4-5 dni bo jakos wolniej rosna te co zostaly... drugi zabieg mam zamiar zrobic jakos w listopadzie np.

Gość dzięki za podpowiedź
kochana jesteś.:) dziękuję, że mi to wszystko opowiadzasz.🌻 nienawidzę swoich kłaków i zamierzam się ich pozbyć już niedługo.;) wsześniej miałam obawy, że stracę pieniądze i nie będzie efektów, ale po wakacjach odważę się i zaryzykuję. teraz nie, bo dłuższe niedepilowanie nóg odpada latem.;) pa

POZNAŃ- a czy ktoś robił sobie taki zabieg w Poznaniu?

Gość lillla
nie ma sprawy :) dla mnie niedepilowanie tez bylo malym problemem. zwykle usuwalam wlosy woskiem, ale kiedy sie zdecydowalam na laser. pare miesiecy przed zabiegiem, przestalam po prostu wyrywac i przezucialam sie na maszynke (nienawidze tego), ale mialam gladkie nogi dzieki godzinom zpedzonym w lazience na pracowitym goleniu ;) do zabiegu zreszta nogi musza byc ogolone. nie chce teraz robic drugi raz bo wreszcie moze wyjade gdzies na sloneczko, a przed laserem trzeba miec blada, nieopalona skore.

Gość lillla
a w poznaniu chyba jest filia tego gabinetu w ktorym ja robilam zabieg...

Gość nędzna prowokacja
A czy ktoś z tego urządzenia korzystał? Może warto je zkaupić niż wydawać krocie na depilacje w salonie? http://allegro.pl/item100452544_epila_laser_depilacja_na_zawsze_nowosc_2006.html widziałam kiedyś jeszcze jeden za 999 zł gdzie sprzedawca gwarantował, że po 5 zabiegu nie trzeba bedzie już go powtarzać bo włosów nie bedzie na 100%

Gość lillla
hmmm no nie wiem... jakos laser wydaje mi sie dosc niebezpieczny w rekach niedoswiadczonej osoby. w gabinecie widzialam jak czule reagowala skóra przy zmainie mocy lasera o 1J... ale na pewno sie zainteresuje :) ja zrobilam za mniej wiecej taka kwote zabieg w salonie kosmetycznym i nie mam juz prawie wcale wlosow.

A ja miałam rok temu jeden zabieg na łydki właśnie w Studio Ligt i powem szczerze usunął mi mniej niż 20 % włosów. Później nie mogłam pójść na następną wyznaczoną wizytę i to się jakoś tak rozmyło potem. Ale może to dlatego, że nie mam b. ciemnych włosów =- na te podobno działa mocniej. Ale szczerze mówiąć wydałam 400 zł a efektór wprawie wogóle nie widać i teraz żałuję. Mogłam okno wymienić w kuchni ;)

Gość lillla
te co mi zostaly sa wlasnie takie jasniutkie, ale ze zaluje na pewno nie powiem. zniknelo 80%. ktos dla kogo owlosienie nie bylo takim problemem jak dla mnie tego nie zrozumie, ale kazdego dnia z zachwytem patrze na swoje nogi :)

Gość moja mamcia
zrobiła sobie wąsik, zabniegów było kilka, raczej bolesne no i kosztowne, ale efekt jest!! ja to najchetniej całe cielsko prawie bym sobie zrobiła bo mam chysia na tym punkcie:)

Gość moja mamcia
zrobiła sobie wąsik, zabniegów było kilka, raczej bolesne no i kosztowne, ale efekt jest!! ja to najchetniej całe cielsko prawie bym sobie zrobiła bo mam chysia na tym punkcie:)

Gość lillla
ja za to co juz wydalam moglabym kanape kupic, ale wole nie uzerac sie z wlosami niz przeznaczyc te pieniadze na co innego :)