Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olga1985

Po jakim czasie można zrobić test ciążowy ?

Polecane posty

Gość olga1985

Czy ma jakieś znaczenie kiedy zrobie test ciążowy, tzn. ile czasu po "wpadce" moge to zrobic żeby wynik był jak njbardziej prawdzimy? Jakieś pół roku temu przestałam brać tabletki i do tej pory okres mi się nie uregulował. Ogólnie to miałam chyba tak z 1 normalną miesiączke potem przerwe prawie 3 miesiące i ostanio jakieś 2 tygodnie temu wystąpiło krwawienie, które trwało 2 może 3 dni. 3 dni temu kochałam się z moim facetem bez zabezpieczenia, ale tylko przez kilka minut i nie doszło do wytrysku. Przestalismy bo stwierdziliśmy... zresztą to bez znaczenia. Ale i tak się boje czy aby napewno nie zaszłam w ciąże. Dzisiaj co prawda znów wystąpiło krwawienie ale nie wiem juz sama co myśleć. Czy moge już zrobić test , po tak krótkim okresie czasu ? Czy jest duże prawdopodobieństwo że "wpadłam? Prosze o jakąś poradę :(((

Z tego co wiem to testy sa teraz bardzo czule... jak robilam sobie ostatnio test to na opakowaniu bylo napisane ze mozna go zrobic juz w pierwszym dniu spodziewanej miesiaczki (ktora nie wystpila w danym dniu)... Kup sobie taki test, nie jest drogi i moze troche polezec... tam jest wszystko dokladnie opisane.

Gość olga1985
Dzięki Sardynka ...