Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja ostatnia szansa

Warto sobie kupić lokówkę do włosów?Proszę napiszcie!

Polecane posty

Mam rzadkie i nieciekawe włosy i już kompletnie nie mam na nie pomysłu,poza sięciem w nudną kitkę:( Od jakiegoś czasu widzę, że dość dużo dziewczyn ma zrobione delikatne loki,dzięki którym ich włosy wyglądają na gęstsze i ciekawe,mimo,że wcale nie sa gęste,np. u Grażyny Szapołowskiej i Kasi Bujakiewicz w Magdzie M. Lokówka to moja ostatnia szansa,żebym mogła wyjść z domu z rozpuszczonymi włosami i wyglądać ok! Jak myślicie-spełni moje oczekiwania?Warto? Proszę was bardzo o opinie,bo ma to być mój prezent pod choinkę i muszę się szybko decydować...

Gość iśkaaaa
a co to jest styling? mozesz dokladniej opisac?

Gość no właśnie
co to jest styling???

widzę,że nikt tu nie używa lokówki :(

Gość madak
w zyciu=po tym bedziesz miała włosy jak siano,nie polecam

Gość to okropne
raczej lepsza jest modelarka. Ja natomiast polecam inny sposób. Sama mam nieciekawe włosy - może nie są cienkie ani rzadkie, ale proste jak druty. Po myciu włosów rozcieram na dłoniach żel i wgniatam w wilgotne włosy. WEygląda to tak jakbym pożelowanymi rękami chciała pognieść końcówki włosów. To nie szkodzi i u mnie się sprawdziło. Nawet koleżanka (fryzjerka) była zdziwiona.

Gość nie lokówka
dziewczyno lokówka jest okropna, nie dość że zniszczysz włosy to będą one wyglądały beznadziejnie, a poza tym jest to bardzo pracochłonna sprawa, ja mam bardzo cienkie, delikatne i rzadkie włosy ale chodzę do dobrego fryzjera, który zawsze fajnie je cieniuje i zawsze mogę wyczarować fajną fryzurkę używając tylko suszarki, pianki i szamponu zwiększającego objętość włosów

teraz mnie podłamałyście :( to skąd te babki mają takie fajne loki?

Gość iśkaaaa
te kobiety maja takie fajne loki bo siedza nad nimi profesjonalni stylisci fryzur ktorzy maja doswiadczenie :O poza tym maja zajebisty sprzed i profesjonalne kosmetyki