Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliwy

utracona milosc... jak odzyskac???????

Polecane posty

Gość nieszczesliwy
--------->do autora fakt taki ze jej nie oszukiwalem... i powiem szczerze ze ZONK totalny mi sie zrobil... poprostu zwatpilem... i z tego co wiem poznala tego goscia po naszym rozstaniu... a co lepsze prze internet ...

Gość nieszczesliwy
-------->ile masz lat.... wiem jakie sa kobiety... i co robia... mysle jednak ze ona taka nie jest, okarze sie co z tego wyjdzie, zaryzykuje

Gość ile masz lat nieszczęśliwy
zycze powodzenia :) dobranoc

Gość nieszczesliwy
--------->ile masz lat... nie dzieki :) wierze ze sie uda! dobranoc! tez mykam!!

Gość nieszczesliwy
------------->timandra heh... mysle sobie zeby zrobic taka sama jazde temu kolesiowi... wpadki nie bedziee... bo to nie ja bede tylko moja kolezaneczka :) mysle ze powinno przejsc... tylko jest fakt, ze jesli sie uda, bede 2 problemu, albo ona znienawidzi facetow, albo wkonu uwierzy ze ludziom poznanym przez net nie mozna poprostu ufac!od dzis zaczyna sie gra!!

nieszczęśliwy---powodzenia🌼 ...obserwuję rozwój sytuacji na bierząco:)wskazówek,ani dobrych rad nie udzielam...bo się na tym nie znam;) pozdro👄 ..

Gość nieszczesliwy
----->pragnie-nie nie dzieki! dzis jeszcze kolejne info beda... :)

..ja przez chwilę walczyłam o miłość faceta/mojego męża zresztą/ ..ale im bardziej się starałam,tym bardziej dostawałam po d...e ..dałam sobie spokój i teraz sam do mnie pszychodzi,żeby jednak jeszcze raz spróbować. Trochę inna sytuacja,ja grzebałam mu w kom..i wygrzebałam jakąś laskę z która sobie flirtował,ale tak mu zakręciła w głowie,że był gotów zostawić wszystko/też po 3latach/ ..w sumie na 100%jeszcze nic się nie wyjaśniło,czas pokaże. ..podejdź do tego trochę chłodniej..niech sama zobaczy co traci;)

mysle,ze panna wie,iz nie nalezy ufac netowym lawstorantom,bo sama nakrecila niejako film istruktazowy pt:nigdy nie wiesz,z kim gadasz. nieszczesliwy, jakos czuje, ze bedzie dobrze, mysle, ze fascynacja tamtym minie,a wtedy powroci twoj czas. problem z zaufaniem jednak dotyczy bardziej ciebie, niz jej, bo czy potrafisz wierzyc i ufac jej intencjom tak, jak niegdys? gdybys potrzebowal pomocy,chetnie moge pokolowac tamtego,jesli masz jakies namiary gg na przyklad. trzymam kciuki, pisz, pisz!!

Gość nieszczesliwy
---------> timandra zobaczymy jak moja kolezanka sobie z tym poradzi ale w razie co bede pamietac o Twojej osobie!dzieki bardzo

Gość nieszczesliwy
-------->timandra odezwij sie na moje GG 6977287 podam dalesze instrukcje i skozystam z pomocy! :)

hej wszystkim..wiesz co nieszczesliwy !! taka jest moja opinia..gdybys ja naprawde kochal tak z calego serca, to nigdy w zyciu przez glowe nie przeszlaby tobie mysl aby umowic sie z inna..pomysl logicznie !!! co to jest za zwiazek w ktorym jedno drugiemu robi na zlosc !! pomysl !! to kpina i wielka bzdura !! a jezeli chodzi o twoja dziewczne..przyznam sie, ze jest madra..dobrze zrobila..tez byloby mnie stac na cos takiego !! ;-) ale jezeli znalazla zaraz sobie innego faceta..to wydaje mi sie, ze chyba milosc z jej strony w stosunku do Ciebie sie zakonczyla..nie byliscie sobie przeznaczeni..przykro..ale tego kwiatu to pol swiatu..jezeli bedzie ciebie kochac to wroci..takie jest zycie !! pozdrawiam..