Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JOANNNNA

nie mam ani jednego znajomego... kto ma tak jak ja ?

Polecane posty

Gość JOANNNNA

czy wyobrażacie sobie jak to jest nie mieć ANI JEDNEGO ZNAJOMEGO? ani jednej osoby do której można zadzwonić i powiedziec "spotkajmy się"? nie pamiętam już kiedy mialam jakieś spotkanie z ludźmi (oprócz z moimi rodzicami, bo z nimi mieszkam). Przed chwilą w radiu mówili "rozdajemy choinki! weźcie znajomych!" i zachciało mi się płakać. Jakich znajomych ?? Ja nawet nie mam dla kogo się malowac, ubierać, nosić biżuterię - po prostu nie widuję i nie rozmawiam z ludźmi. Nie mam z kim iść do kina, na imprezę, nie mam nawet z kim wypić! Nie mam z kim obejrzeć filmu! Pracę mam taką że robię to tylko w domu, głównie przed kompem. Nie, nie jestem spraliżowana ani nic. Jestem zdrowa, młoda. W zasadzie internet, gg, dają mi namiastkę przyjaźni i w ogole kontaktu z drugim człowiekiem. Ale nie piszcie mi złotych sposobów jak poznać ludzi typu "zapisz się do kółka tanecznego". Tu nawet nie ma takich rzeczy. Poza tym te rzeczy łatwo się gada, bo przeważnie ktoś kto je pisze nie ma zielonego pojęcia jak to jest. Piszę ten topik żeby zapytać czy ktoś jest podobny do mnie?

Gość a skąd jesteś

Gość jest...jest
z jakiego miasta jestes? Bo ja z Krakowa

Gość ja mam podobnie

Gość skąd jesteś może z Warszawy
?? :)

Gość JOANNNNA
oczywiście chodzę czasami do sklepów, ale co to za kontakt z człowiekiem? żaden. Kupuję śliczne buty, sliczną biżuterię, drogie kosmetyki, a potem w domu myślę "po cholerę mi to? po cholerę ja to kupiłam? kto mnie w tym zobaczy? przecież nikt! a nie będę paradować sama przed lustrem".. skoro z Krakowa, to ja b. daleko

Gość JOANNNNA
z Wawy też nie, bardziej na północ. Napisałam zresztą "tu nie ma kółek tanecznych" co sugeruje że nie jestem z miasta wojewodzkiego.

Gość JOANNNNA
założę się że wy pod pojęciem "nie mam znajomych" rozumiecie "nie mam prawdziwych przyjaciół", a pewnie znajomych, chociażby dalszych macie. Ja nie mam nikogo. Nie pamiętam kiedy wykonywałam jakiś telefon.

Gość Laurissima
JOANNNNA : ile masz lat?

Gość też
No ja niby mam znajomych, ale generalnie cały czas muszę się STARAĆ, żeby z nimi gdzieś wyjść, umówić, pobawić się. Jeśli JA się nie staram, to całymi tygodniami moja komórka dzwoni tylko w sprawach zawodowych, a dzwonek stacjonarnego oznacza zawsze mamę.

Gość JOANNNNA
Chcialabym sie przespac z moderia.

Gość JK
No dobra Joanno przestan chisteryzowac i wez sie w garsc moze bys tak sie zapisala do jakiegos kólka tanecznego ;)

Gość JOANNNNA
mam 24 lata

Gość też nie mam znajomych
dawni znajomi mają własne rodziny, dzieci, lub chłopaków i żyją własnym życiem. Jestem sama, nie mam chłopaka a już prawie 30 na karku i żadnych widoków na zmiany.

Napisz chociaz kolo jakiego wiekszego miasta mieszkasz:) Ps. Z Moderia to ja tez bym sie chetnie przespal;) Mila z niej babka.

Gość JK
Do "też nie mam znajomych " ale masz internet moze w ten sposób kogos znajdziesz czego ci życze .

Gość pustelnica
tez mam tak ale obudzilam sie dopiero niedawno. poklocilam sie z facetem i nie bylo komu sie na rekaw wyplakac. Nie pamietam kiedy bylam w kinie chyba z rok temu jak mu jeszcze zalezalo. A dyskoteka od 3 lat nie moge sie doprosic. Moje rozrywki: ksiazka, nauka, gotowanie i czekanie az 1 na tydzien przyjedzie moje kochanie

Gość serbka z koszem śliwek
Jakbym czytała o sobie! Pracuję w firmie rodzinnej, całe dnie przed kompem, czasem i noce. Mam przyjaciółkę w innym mieście, studia dopiero za rok, znajomi się porozjeżdżali - i jestem SAMA. Nie mam nikogo. Wciąż tylko rodzina. Net niespecjalnie mnie pociesza. Nie lubię netowych znajomości.

Gość pustelnica
aha, zapomnialam napisac ze od czasu jak faceta nie mam to pozostaje mi zabawa swieczka, coz, trzeba sobie jakos radzic w trudnej sytuacji

Gość pustelnica
to takie wnerwiajace jak ktos sie podszywa. A facet niestety w lozku jest swietny i dlatego jeszcze sie nie rozstalismy

a ja bym radziła zmienić pracę lub pojsc do jakiejs szkoły zaocznej czy cuś... wtedy zajecia sa w weekendy, praca w tygodniu :-) w szkole najłatwiej o znajomych w podobnym wieku! i ma sie wtedy wiele wspolnych tematow do pogadania... smutne to co piszecie ale wierzę ze to u was okres przejsciowy kazdy ma czasem w zyciu zawiechę nie smuccie sie i do dzieła

Gość pustelnica
tak sie sklada ze studiuje

pustelnica, a wiec czemu nie masz znajomych? jestes niesmiala?

Gość pustelnica
po prostu znikli wiekszosc juz zalozyla rodziny, a ja mieszkam sama i smutno mi troche jestem niesmiala ale podobno piekna:-< i co z tego

Gość pustelnica
moim zdaniem jestem przecietna. Poza tym znajomi to za malo chcialabym miec kogos blizszego komu mozna powierzyc marzenia i troski a nie tylko kumpele do plotkowania o kosmetykach i modzie

Gość pustelnica
zawsze imponowaly mi kury domowe. tez chcialabym znalezc takie psiapsiulki do rozmow o dupie maryny.

Do \" pustelnica \" jak daleko mieszkacie od siebie ?

Gość pustelnica
znowu ktos sie podszywa itelektem nie blyszczy moze przebija chamstwem i zalatuje obornikiem. Mieszkam o 40 km dalej

Gość pustelnica
do podszywacza a kiedy spotkales studiujaca kure domowa?????? Z IQ 140