Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sunlight

Stringi na pas do pończoch czy pas na stringi?

Polecane posty

Jak sie nosi? I jeszcze jedno: lepiej kupic ponczochy samonosne i do tego pas czy wystarcza zwykle ponczochy z pasem? Bo chodzi mi o to, zeby sie dobrze trzymaly na nodze przez cala noc, podczas tanca...

samonosne trzymaja sie swietnie,pod warunkiem,ze dobrze dobierzesz rozmiar. na pas sa niezbyt wygodne,stringi powinny byc pod spodem.

Gość Gie
Chyba nigdy nie nosilas pasa do ponczoch, bo nie da sie inaczej zalozyc jak stringi pod spod.

Gie--> chyba ty nigdy pasa do ponczoch nie widzialas, bo wlasciwie to da sie zalozyc stringi na pas. Tyle, ze powinno sie je nosic pod.

Gość thom30
Kobiety! Każdy nosi jak komu wygodniej, jak komu pasuje! Nie ma tu sztywnych reguł i zasad. Uważam, że praktycznej jest, gdy majteczki (stringi) zakłada się na pas do pończoch. Dlaczego? Wyobraź sobie, że idziesz do toalety. Jeżeli pas jest pod spodem, a stringi na wierzchu to wtedy zdejmujesz tylko stringi i swobodnie robisz ... Jeżeli jest odwrotnie, czyli stringi pod spodem, a pas na wierzchu to wówczas musisz zdejmować (rozpisać) pas, opuszczać go, potem dopiero stringi. To strasznie niewygodne i pochłania dużo czasu. Tego nie polecam! PAS POD SPÓD A STRINGI NA WIERZCH - to chyba najlepsze rozwiązanie! A co będzie gdy zechcesz uprawiać szybki seks? Jezeli majteczki będą na wierzchu to możesz szybko je zdjąć i już gotowe, a gdy będą pod pasem to co wtedy? Pozdrawiam wszyskie Panie noszące pończoszki!

własciwy sposób noszenia to stringi pod pas ale odwrotnie jest pratyczniej np. striptizerki nosza stringi na pas bo moga je zdjac i nadal fikac w pasie i pończochach :)

Gość tosia22
Mam bardzo dobre przeżycia z pończochami nylonowymi z oferty www.gretastore.pl . Prowadzi go faktyczna projektantka (Maria Greta) z własną produkcją w Polsce. Sporo o niej czytałam, widziałam zdjęcia pończoch prawdziwych modelek. Miłość od pierwszego wrażenia można powiedzieć. Sporo bielizny współczesnej, aż do stylu retro. Także do dyspozycji klasyczni producenci z Francji. Nylonowe pończochy wyglądają od nich tak, jak faktyczne klasyki.