Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AGAAGA

jaki tusz do rzes dobry? nie sklejajacy rzes????doradzcie

Polecane posty

Gość AGAAGA

jaki tusz do rzes dobry??? nie sklejajacy???

Gość KAROLINKA005
JAK CI TO PRZESZKADZA TO NIE MUSISZ CZYTAC !!! PROSTE PO CO SOBIE ZYCIE UTRUDNIASZ> ? JA JE ULATWIAM !!!!PO TO JEST TO FORUM I CALY INTERNET !!!

Gość KAROLINKA005
A POZA TYM TA WYSZUKIWARKA JEST DO KITU BO SIE COS WPISUJE NA TEMAT PRZYKLADOWO TUSZZU A WYCHODZI CO INNEGO ZUPELNIE NAP COS O SPODNIACH TO PO CO SIE MECZYC I SLECZEC PRZED MONITOREM GODZINAMI - WZORK MOZNA TYLKO SOBIE POPSUC

Gość lupa
KAROLINKA005 ---- to dziwne, bo ja zawsze znajduje:p radze potrenowac

Gość lupa
a wzrok to Ty nam psujesz piszac z caps lockiem:p

ojeju, już lepiej powiedzcie coś o tych tuszach, bo teraz bedzie tylko \" wzrok psujesz, wyłącz capsa, poszukaj sobie, ble bla bla ble... Ja polecam tusz Astora, mam dwa lata i ani nie wysechł ani się nie wykruszył, a ładnie rzesy rozdziela

Gość KAROLINKA005
LUPA DZIEKI ZA LINKI !!!!!! A DO TRENOWANIA TRZEBA MIEC CIERPLIWOSC JA JEJ NIESTETY NIE MAM:(

Gość petit_ange
http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=list&cat=16 ja osobiscie mam bourjois- talons aiguilles - swietny tusz, nie podkresla mocno rzes, nie wydluza tez za mocno, taki naturalny, nie skleja, nie osypuje sie!! po 10 godz. pracy nie mialam zadnych plam pod oczami!! tusze z avon pokreslaja super , ale nie polecam na dluzej niz 5 godz. pozniej sie sypia!!! l'oreal skleja rzesy!!!! wygladaja super nie naturalnie

Gość lupa
ja dla mnie do tej pory najlepszy Maybelline Volume Express:) prosze uprzejmie:D

Ja tak jak lupa,volume Express Maybelline,nie rozstaję sie z nim.Czasem coś Avonu też,ale Maybelline the Best :)