Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srata

novynette

Polecane posty

Gość srata

Hej! czy ktoś brał tabletki NOVYNETTE? JA biore je na trądzik i w sumie jest mała poprawa, ale sma nie wiem. JAkie Wy maice po nich skutki? Czy to prawda że rosną po nich piersi?/

Gość joasia18
Hej odświerzam i zarazem mam pytanie.Mam 18 lat niewielkie problemy z cerą ze dwa wypryski na miesiąc.Doświadczenia z innymi pigułek trądziku i cera strasznie sie psuła mimo iz mam ładną..Niewiem dlaczego na antach mam zawsze brzydką cere.Teraz obecnie mam znowu ładną i chce zacząc brac Nowynette bo takie zaleciła mi moja gina.Czy one nie przysporzą mi kłopotów z cerą albo zaburzą cykl.Jakie macie doświadczenia jesli chodzi o te tabletki?Chce je brac tyllko miesiąc i pozniej odstawic(mój chłopak wyjeżdza do angli niestety na pare miesiecy).Pliz napiszcie cos o nich

Gość jaaaaaaaaaaaaaa
podnoszę!

Gość dżemo
zalezy od organizmu. ja po tych tabletkach dostalam takiej wysypki pryszczy na dekolcie buzi i plecach ze z domu nie wychodzilam.... tragedia.

Gość kaliszanka789
ja po novynette-po pierwszym op. dostałam trądzik-ropne krosty. skończyłam opakowanie i juz tydz nie biore i trochę jest lepiej ale i tak wyglądam jakbym uczulenie miała-zaatakowane czoło,broda,policzki,szyja,dekolt,plecy. odradzam novynette.