Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabinnia

dlaczego starsze koleżanki wydają tyle kasy aby ładnie wyglądać

Polecane posty

Gość sabinnia

przecież im juz nic nie pomoże ... Nie szkoda im wydawać tyle na darmo ? Faceci i tak stawiają na młodosć !

Gość taa sabinnia odnoszę wrazenie
że tobie to już nic nie pomoże :D:D:D:D:D:D:D pomyśl czasem t nie boli

bo kazda kobieta chce ladnie wygladac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 koniec tematu wykasowac prosze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość sabinnia
tu was boli podstarzałe klempy, a waszą bronią jest zakłamanie i cenzura.

Gość całe szczęście
że za 10 lat też będziesz podstarzałą klempą. I co wtedy? Założysz sobie worek na głowę?

Gość tapirka
jak się niektóre zaczynają marszczyć to tyłek im szaleć zaczyna, a aby mógł poszaleć to trzeba wywieść w pole jakiegoś młodego chłopaczka, który przecież z wygldającą jak jego matka do łóżka nie pójdzie.

Gość Głupiutka to ty jestes
a myslisz ze facetow mozna wyrywac tylko jak ma sie 16 lat?Popatrz na nie , jak one wygladaja te naiwne malolaty Myslisz ze 30-letnia kobieta nie moze byc atrakcyjna i powinna wygladac jak stara murza ? Zobaczymy ile ty wydasz kasy na kremy na noc?

Gość tapirka
słuchaj staruszko nie rzucaj się tak, nie pozwolę aby takie leciwe młodych uwodziły.

Gość TAPIRKO TY INTELIGENCJA
takze nie grzeszysz ? widocznie te staruchy maja cos w sobie skoro mlodzieniaszki na nie leca ? Sa lepsze niz ty w wielu sprawach ...

Gość tapirka
dla ścisłości - jeśli lecą to na dziurki a nie na nie !

Gość sabinnia
włąśnie !!! Starszawe zaczynają się marszczyć od góry wieć kiedy góra juz do niczego to dół można jeszcze używać.

Gość TAPIRKO TY naprawde naiwna
jestes ...Pod wzgledem dziurek ...to chyba te mlode siksy sa bardziej atrakcyjniejsze ...Nie o dziurki tylko w zyciu chodzi ....Starucha to chyba ty jestes Glupia malolato

Gość Gosiuniaa
Zasada jest prosta młodej kobiecie pasuje wszystko i we wszystkim ladnie wyglada . Im mamy wiecej lat te same ciuchy wygladałyby komicznie . Obecnie jest po 30 sce i jes mi z tym bardzo dobrze jestem zadbana ,pachnaca i wcale nie szkoda mi pieniedzy na te wszytkie łądne rzeczy . PS. mam wrazenie ,ze topic załazyl jakis szczeniak Naprawde jestes młoda kobieta ?

Gość tapcik
mój kolega mówi, że starsze można pukać ale lepiej nie całować bo można się obrzydzić. One podobno mają w gębie syf.

Gość Tapcik jestes pewnie
chlopczykiem z gimnazjum , ktory doswiadczenie i wiedze o kobietach zdobywa w meskiej toalecie sluchajac starszych kolegow , ktorzy porownuja nie tylko wielkosc swoich peniskow ....

Gość upiuta33
No cóz musisz rzeczywiscie być bardzo młoda skoro wszystko robisz z myślą o facetach. Ja wydaje dużo pieniedzy na ubrania , kosmetyki, bo lubie dobrze wygladać , ładnie pachnieć, nosić w eleganckiej torebce dobre markowe kosmetyki.Pracuje stac mnie na to, i nie zabiegam o meżczyzn, no wiecie stara szkoła jestem i to oni zabiegaja o mnie. Mam 33 lata, praktycznie stoje nad grobem dla niektórych przynajmniej nastolatek, ale juz chłopcy obrzxucają m,nie spojrzeniami. I nigdy nie pozwoliłabym sie traktowac jak widze jak sa traktowane młode dziewczyny,. Naturalnie nie wszystkie. Ta chęć posiadania chłopaka za wszelka miare jest dla mnie niezrozumiała, z czego to wynika.? Z potrzeby akceptacji, z braku uczucia w domu rodzinnym? W życiu bym nie chciała miec z powrotem nastu lat, okropny wiek, życie dla kobiety, takie świadome, kiedy juz pozna tajniki kobiecości to gdzies około 30. wcześniej dominuje eksperymenty i ten brak wolności, rodzice szkoła, brak kasy. A ja właśnie mam zaproszenie na trzydniowy wypad do Wenecji, i zastanawiam sie czy pojechać, to na razie

Gość do upiuty 33
Jestes prawdziwa kobieta z klasa .Do Wenecji jedz !

Gość jakiś pan 32
Kobiety po 30 dopiero wiedzą co chcą ...i potrafią wykorzystać to co mają najlepsze w sobie ... Takie są najlepsze -chociaż nic nie mam do zarzucania młodszym oczywiście :) Ale chętnie bym się umówił z taką po 30 ..mniam ,mniam ;) pozdrawiam ! ;)

Gość frajda
co takiego apetycznego jest w 30?

Gość bo mają
tę kasę... i mogą ja wydać na co chcą :D:D

Gość do sabinnia
To wytlumacz mi to: Jezeli uwazasz ze mezczyzni stawiaja na mlodosc,to dlaczego malolaty sie postarzaja?? Dlaczego 16-latka wyglada na starsza ode mnie?? A mam 23 lata. Dlaczego wy siksy robicie sie z wygladu na 30-letnie?? Wy w wieku 30 lat bedziecie wygladaly jak....bez komentarza :O

Gość frajda
ahaaa, i faceci lecą na tę kasę trzydziestek..... :):)

Gość jakiś pan 32
No jak to co... kobieta w tym wieku to jak róża -rozkwinięta i wie czego chce -a to dużo ;)

Gość frajda
a jak ta róża pachnie....

Gość jakiś pan 32
ehhh... cieakawe spostrzeżenia - czyli że po 30 ...nie ma zycia ?? A ja myślałem że człowiek zna swą wartość , potrafi o siebie zadbać i wogóle jest się dojrzalszy ... nie mozna oceniać ludzi po ich wieku ...oj nie...

Gość frajda
mi po tym okropnym dniu, kiedy grzmotnęła trzydziecha, świat się nie zawalił. Żadne tabuny zmarszczek nie zaatakowały mojej twarzy, grawitacja wcale nie ciągnie w dół różnych części ciała, wcale więcej kilogramów waga nie wskazuje. usmiecham się do swego o dbicia w lustrze codziennie... Panowie młodsi i starsi też się do mnie uśmiechają

Pomysl mądralo ze ty tez kiedyś będziesz STARA i co wtedy? Nie będziesz chciała ładnie wyglądać czy wtedy też taki komentarz napiszesz chyba nie...

Gość jakiś pan 32
frajdko // bo tak jest - świat się nie wali z tego powodu co więcej ...mozna się czuć naprawdę dobrze i szczęsliwy :) Nie wolno w każdym razie oceniać ludzi po ich wieku ...bo mozna sie przejechać ;) A kobiety w tym wieku....to... :D