Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gagatka85

depliacja !!!!

Polecane posty

moim probleme sa nogi i depilowanie ich !!! kiedy gole sobie golaraka to zarazna drugi dzien mam juz wloski!! natomiast po depilatorze wrastaja mi wloski!! uzywam peelingu i mam specialna rekawice ale jakos to daje mi mierne efekty :( depilatorem depiluje tylko nogi do kolan poniewaz u gory mnie strasznie boli zastanawiam sie nad kupnem plastrow z woskiem i depliowac nimi uda!!ale obawiam sie beda mi wrastac wloski!!! dlatego dziewczyny prosze was o rade co zrobic zeby nogi byly ladne i wydepilowane!! w tame wakacje w ogole nie chodzialm w spodnicy bo nogi mialam brzydkie (czerwone krostki ) bardzo prosze o rade :):) ;p z gory dzieki

Gość EMILECZKA21
KURDE, NIE DRZYJ RYJA I NIE JĄKAJ SIE

Ja ostatnio kupiłam plastry z woskiem bielendy za 10zeta szesnaście plastrów. Ja robię tak: przykładam plaster do kaloryfera i trzymam go tak przez kilkadziesiąt sekun, potem odzielam od siebie plastry przykładam do nogi i zrywam. To mnie wogóle nie bolało, w przeciwieństwie do okropnych plastrów z tanity. Bolało jak cholera i mało plastrów, wystarczyło na jedną łydkę. Powiem jeszcze że miałam dość długie, bo aż miesiąc zapuszczane włoski na nogach, ale to na prawdę się opłaca.