Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anneanne

Gdzie trwardnieje brzuch na poczatku ciazy?

Polecane posty

Gość anneanne

Czy w 4tyg.ma prawo brzuch nieco stwardniec pod pepkiem?Czy na samiutkim dole,nad koscia lonowa?Powiedzcie prosze!!!!!

Gość anneanne
Hej,powiedzcie prosze...Ja teraz staram sie przezwyciezyc chorobe,do gina pojde dopiero po swietach,teraz nie czuje sie najlepiej.. Bardzo boje sie o ciaze-moja choroba..w sumie dusi mnie kaszel i jestem bez sil,gorqaczki brak,ale nie o to chodzi. Brzuch przestal mnie bolec ze 2 dni temu,terz zauwazylam,ze miejsce pod pepkiem stalo sie twarde a tuz nad koscia lonowa jest praktycznie normalne.. :( Czy to nic zlego?? Maz mi juz spokoju nie daje,twierdzac,ze to dzidzi juz wyzej sie przenioslo..Ale ja nie czuje sie najlepiej,mam mnostwo obaw i przeczuc,negatywnych... Powiedzcie,czy tylko nad koscia lonowa powinno byc "twardo"?? Bo u mnie jest...tak srednio... ;( Pomozcie! Jak to bylo u Was?

Gość na samym dole
na samym dole

Gość jak nie mozesz
iść do gina to najlepiej zadzwoń !!!! bo co to niby oznacza twardy brzuch ?? u ciebie. Twardnieć wg mnie to on wogóle nie powinien !!

Gość ccccccccccc
obawiam sie że w 4 tygodniu ciąży to i ginekolog nic nie wymaca bo to za wcześnie jest

twardnienie brzucha to jest skurcz i w 4 tyg nie powinno to miec miejsca, ja jestem w 34tc i bardzo zadko tak mam...skontaktujcie sie z gin, bo tutaj to sie za duzo nie dowiecie!!

Gość położna
ciężarna macica jest wyczuwalna tuż nad wzgórkiem łonowym po dwunastym tygodniu ciąży ( pod warunkiem że jest 1 płód ; przy ciąży mnogiej - wcześniej)

Gość od do
Miałam tak od początku ciąży , są to skurcze ,chodziłam od lekarza do lekarza , jeden zlekceważył drugi powiedział że to grożne,skurcze te doprowadzają do rozwarcia, u mnie było małe już w 4 miesiącu , brałam cały czas leki przeciwskurczowe , do 8 miesiąca i dwóch tygodni , w dniu wktórym nie wziełam urodziłam zdrowego synka. Nie lekceważ tych skurczów. POZDRAWIAM