Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romanssiela

Eks po pół roku napisał ,ze myśli o tym co mi zrobił - refleks to ma !

Polecane posty

Gość romanssiela
No ale przeczytaj to co napisałam na początku. Zbiegło sie jedno z drugim. A dupy mu chyba nie brak, bo mnie zostawił dla innej i z tego co wiem jest z nią chyba nadal.

Gość romanssiela
Dobrej nocki. :)

Gość very
gdy ludzie są sobie naprawdę bliscy, gdy sie dobrze znają, gdy sa zwróceni do siebie jako partnerzy- wtedy czytają łatwo w swoich myślach i są połączeni w tajemny sposób;-) mój eks po siedmiu latach związku i ja mieliśmy w tym imponujące wyniki;-) do teraz "czujemy się", gdy dzieje sie źle- wiemy to natychmiast, dzwonimy do siebie...

Gość o ła mogło by to być prawdą
To bym też co neico swojemu eks przekazała :D.

Gość romanssiela
:) hej witajcie, jak tam wasza telepatia :) ?

Gość natalinkaaaaaaaaaaaaaaaaa
O jak fajnie, ja kiedyś z moim misiem też próbowałam porozumiewać sie za pomoca mysli ... ale nam nie wychodziło :(...

Gość hej wszystkim
romanssiela napisz cos jeszcze jak Ci idzie telepatia?:)

Gość uup
ciekawe moze sprobuje

Gość bruxa
Ja tez kiedys tego probowalam, i tez zadzialalo. Zostawil mnie chlopak. Po jakims czasie jechalam w pociagu z dziewczyna, ktora opowiadala mi, ze wierzy w wizualizacje, jesli bardzo czegos chce, to wyobraza sobie, ze to ma miejsce, wyobraza to sobie z najmniejszymi szczegolami, intensywnie skupiajac sie na tej mysli. I ze to dziala. Nie bardzo uwierzylam, ale zaczelam intensywnie myslec o moim eks, w myslach w kolko powtarzalam: "nie mozesz o mnie zapomniec, myslisz o mnie bez przerwy, bardzo za mna tesknisz" i takie tam. Chlopak zaczal dzwonic, przysylac mi smsy, w koncu spotkalismy sie i on powiedzial, ze jest opetany mysla o mnie, ze moze to zabrzmi smiesznie, ale pomyslal sobie, ze ja robie jakies voo-doo, albo cos takiego! Jednak zaprzestalam tego, bo to mnie za duzo kosztowalo, takie skupianie sie wciaz na nim, wolalam po prostu juz o nim nie myslec i skupic sie na swoim zyciu. Ale odtad wierze, ze cos w tym jest, choc nie wierze w magie ani zadne takie rzeczy.

Gość bruxa
no i niestety nie da sie nikogo zaczarowac zeby nas naprawde kochal :(

Gość msciwa porzucona
musze sprobowac!

Gość wxy
Po prawie trzech latach od rozstania pierwszy raz rozmawiałam przez telefon z byłym partnerem (nadmieniam ze jesteśmy oboje po 30). Powiedział, ze się za mna stęsknił, a na pytanie moje dlaczego odszedł bez słowa z nia na dzień nie wiedział co powiedzieć. Przed tym dowiedziałam się, że rok po naszym rozstaniu urodziła mu sie córka .Powiedzial że to nie jest tak jak myśle, ale sama nie wiem co miał na myśli. Po co zawraca mi głowę i mówi że tęskni jak ma już rodzinę.