Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyśka1234

szukam dobrego ginekologasosnowiec,dąbrowa górnicza,będzin///????

Polecane posty

Gość Justyśka1234

która z Was zna,chodzi i może śmiało polecić???czekam na opinie i z góry dziękuję

Gość agusia19
hej ja chodze do Pro Femina w Bedzinie i moge smialo polecic zarowno pania jak i pana ginekologa oboje sa mili i co najwazniejsze fachowi!! Mozesz zapisac sie na wizyte prywatnie lub na NFZ. Zycze powodzenia w szukaniu :)

Gość agutekk
up up

Gość agutekk
up up

Gość agutekk
up up

ja o tej przychodni mam inne zdanie,ponieważ jak ja otworzyli owszem owszem super,ale potem już prawie za wszystko trzeba było płacić,chyba,ze cos się zmieniło.

Gość Ahti1
polecam Ci i to bardzo w przychodni rejonowej na adamieckiego w dabrowie gorniczej dr Lukasiaka, jest profesjonalny i bardzo dobry i nie placisz bo to na nfz pozdro Ahti

cześć koleżanki macie może jakieś opinie na temat ginekologa Zenon Pikuła, przyjmuje w Będzinie i jest ordynatorem w szpitalu miejskim.POMOCY!! szukam dobrego ginekologa!!!

zenon pikula mnie raz badal, koszmar!!!znam go i cala jego rodzine lekarska, wszyscy sa oki, mili ale on to taki łapówkarz, ze szkoda gadac!! a pro femina jest naprawde wporządku

Jak najbardziej polecam placówkę Pro Femina w Będzinie: profesjonalna i życzliwa obsługa, dobry kontakt, brak kolejek.

Gość Delima
Polecam Panią Dr Małgorzatę Der-Piech , jest bardzo miła uprzejma i wszystko potrafi wytłumaczyć. Jest dokładna delikatna przy badaniu. Wysłucha doradzi i stara się jak najlepiej pomóc. GORĄCO POLECAM

Gość Marcysia N.
Polecam doktora Piotra Piecha !!! Bardzo miły, rzeczowy, wszystko dokładnie i rzetelnie objaśnia. Jest wspaniałym człowiekiem!! Jestem spokojna o swoje dziecko i bardzo zadowolona ze trafiłam przypadkiem do Pro Feminy.

Gość Aichaoao
Polecam dr Stojko Rafał znakomity lekarz, poczytaj sobie na necie opinie na jego temat, wiem ze przyjmuje w Katowicach