Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Merenica

Jeżeli 2 testy..

Polecane posty

Gość Merenica

Jesli 2 testy ciazowe roznych firm robione zdecydowanie po terminie spodziewanej miesiaczki (1 i 2 tyg po) wykazaly wynik negatywny, to cy mogly sie mylic? PS. to byl petting nie sex PPS. kilka miesiecy wczesniej otrzymalam zastrzyk z progesteronu.

Gość Na 100 nie jesteś w ciąży
Panikujesz :)

Gość Merenica
Czasami po prostu się boję...slyszalam o plemnikach - Mcgiverach i o bledach w testach, ale...czy to wszystko mogloby naraz spotkac wlasnie mnie?

Ja jestem pewna na 100 procent, że nie jesteś w ciąży :) Przy pettingu jest małe prawdopodobieństwo zajścia w ciążę, to też zależy od tego czy sperma znalazła się w okolicach Twojej pochwy, po drugie testy mówią, że nie jesteś w ciąży, a po trzecie dostałaś niedawno zastrzyk hormonalny co mogło zaburzyć cykl. Reasumując to wszystko wypada na Twoją korzyść, nie jesteś w ciąży :D Przestań się stresować, bo duży stres może również zaburzyć cykl.

Gość Merenica
no ale ja mam już miesiąc spoznienia...ehh..no ale zaczelam z drugiej strony sesje, odchudzalam sie itp. Moze bedzie dobrze :) Dziekuje :)

Odchudzanie tez może wpłynąć na zaburzenie cyklu. Będzie dobrze :)

Gość przygarnij kropkę
nie bojaj ja tez nie dostałam okresu, a robiłam juz 2 testy i usg dopochwowe i normalne, a jakie tabl. bierzesz jesli moge spytac?

Gość Merenica
Nie biore zadnych tabletek jeszcze. Czekam na okres... Ale kurcze on nawet nie mial wytrysku!

Gość jejqqq
rany dziewczyno to czym ty sie martwisz nie mial wytrysku haha sorki to troche smieszne :)ale rozumiem tez mam schizy jak mi sie 3 dni spoznia !!!nie martw sie napewno nie masz dziidzi!!!!!!!

Gość Merenica
ehh...ale ja już miesiąc czekam na @....

nie jesteś w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie masz sie czym przejmowac a jak nie jesteś nadal pewna po mimo testów to jaki problem iść do ginekologa??????!!!!!!!!!!!jak facet nie miał wytrysku..to jakim cudem masz byc w ciąży, no chyba nie jestes wiatropylna, co nie??:D:D a tak na serio idz do lekarza, bedziesz pewna na 100% lub zrób badania na Beta HCG! Pozdrawiam :P:P

Gość karamba zielona mamba
a co to jest Beta hcg? Wytrysku nie mial, ale w plynie ejakulacyjnym tez cos jest, prawda? :P No i on byl w bieliznie, ja tez, lezelismy na sobie i symulowalismy :P To chyba musialabym miec mega pecha...