Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kinomaniaczka

filmy świąteczne- jakie? Czy oglądacie?

Polecane posty

Chciałabym w okresie świąt pooglądać jakieś fajne filmy z motywem Świąt Bożego Narodzenia, macie jakieś propozycje? Widziałam już w tym roku: Święta last minute (Christmas with the Kranks), Grinch: świąt nie będzie, Elf, Zły Mikołaj. Co mi jeszcze proponujecie? Czy Wy też lubicie oglądać w okresie świąt filmy traktujące o świętach?

Gość hah ha haahb haha
Tak dla odmiany może.. "Kevin sam w domu.." :D jak co roku na Polsacie :))))

Gość JAK ZAWSZE D
tez polecam kevina :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D:D :D :D

a ja z dzieckiem wczoraj ogladalam \"polar expres\" - zachecam. Klimat niesamowicie swiateczny, basniowy i z moralem... :)

Gość Trebor_G
a może coś na DvD `Dzień sądu -Terminator 2` z przystojniakiem Schwarzenegerrem ;)

Wiecie co, kevina jednak sobie w tym roku daruje :P zresztą podajże w piątek jak latałam po kanałach to zauważyłam, że leciał na Polsacie hehe Polsat co Święta ma ta samą ramówkę :D „Polar expres” – to może być dobry pomysł :) takorzeczy dzięki za propozycje :) Znacie jeszcze jakieś filmy o Świętach?

Ja uwielbiam \"Święta w krzywym zwierciadle\" :D z Chavy Chasem hahahaha . No i z dzieciństwa wspomnienie - \"Opowieść wigilijna\" - przez lata emitowana właśnie w wigilijny wieczór, te dwa filmy to dla mnie kanon świąteczny :)

Ja tez polecam \"Love actually\" ;) Zapuszczam sobie go raz na kilka miechow co by sobie poplakac i pomyslec , ze jestem taka zalosna :( A oni tak ladnie o milosci :) Wbrew temu jak to brzmi to bardzo pozytywne odczucia sa :D

Moim filmem światecznym nr 1 jest : Family man. Kocham go za prosta historie, piekny klimat i..... Nicolasa Cage\'a. Polecam

Gość eeeeeeee tam
a nie lepiej pogadać czy spotkać się ze znajomymi? a nie siedzieć przed tv...

Film, ktory zajal pierwsze miejsc w rankingu na najbardziej swiateczny film, czyli... \"Szklana pulapka\" :)

Gość wantyczka
nie