Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ekku

Dziwny sen o sympatii

Polecane posty

Gość Ekku

Miałem ostatnio zabawną sytuację :) Dziewczyna, która baaardzo mi się podoba (znajoma ze studiów), przyśniła mi się - w postaci zupełnie do siebie niepodobnej... To znaczy - ona jest dość przebojową i silną kobietą - zaś w tym śnie wystąpiła jako spokojna pani domu :) Byliśmy małżeństwem w tym śnie i ona była tam taką tradycyjną, wręcz staroświecką żoną - skromnie i kobieco ubraną, krzątającą się po kuchni, podającą mi z uśmiechem obiad... I żeby było śmieszniej, ona mi się w tym śnie podobała :) Ona naprawdę jest taką "twardą babką", wygadaną, modnie ubraną... a w tym śnie - ciepła, spokojna kobietka, w grzecznej bluzce, długiej spódnicy, kuchennym fartuchu... Taka "kobieta rodzinna", co woli zajmować się wyłącznie dziećmi i domem, nie spiera się z mężem... Nie sądziłem, że może mi się to podobać, a jednak w tym śnie podobało mi się :) Było to jakieś takie rozczulające :) Co taki sen może oznaczać? Jakieś sugestie? :)

Gość nic poza tym że myślisz
o takiej żonie. a poglądy owe masz mocno zakorzenione w umyśle.

Gość Ekku
Tylko że ja nigdy nie myślałem, że chcę takiej żony :) Czy można czegoś chcieć, nie wiedząc o tym?

Gość nic poza tym że myślisz
czyż nie wyniosłeś takich poglądów z domu? nie musisz o tym myśleć. podobało ci się we śnie, prawda? :)

Gość Ekku
No właśnie niekoniecznie z domu taką wizję wyniosłem :) Moja matka akurat taka nie jest... Więc skąd to? I czy to, że w śnie mi się to podobało, oznacza, że rzeczywiście taka kobieta by mi odpowiadała? I czemu w takim razie podoba mi się tamta dziewczyna, która tak naprawdę taka wcale nie jest?

Gość heheheeeeeeeeeeeeeee
w skrytości serca marzysz jednak o tej ze snu. jak każdy facet.

Gość Ekku
Jak to, "jak każdy facet"???

takto, jesteś facet czy nie? podoba ci się znajoma ze studiow - ta przebojowa [matka też taka jest ;) ] dlatego podświadomie marzysz o zupełnie innej. twoja podświadomość spłatała ci figla :D

oczywiscie ze mozna czegos chciec nie wiedzac o tym!! moj byly na przyklad dopiero jak go zostawilam uswiadomil sobie, ze przeciez caly czas mnie kochal i kocha nadal i teraz zaluje ze wczesniej tego \"nie zauwazal\".... dla niego juz za pozno. A zgadzam sie z tym, ze kazdy facet pragnie dobrej, spokojnej, opiekunczej, kobiecej, rodzinnej zony.

Gość Ekku
"Hehehe", ale czemu miałbym podświadomie marzyć o zupełnie innej kobiecie, niż świadomie? Skąd taki "figiel"? :)

Gość natalinkaaaaaaaaaaaaaaaaa
Taka żona fajna na początku, a potem mowicie ,ze juz wam sie takie ciepłe kluchy i kura domowa znudziła - i lecicie do pierwszej lepszej plastikowej, twardej, bezwzglednej baby.

musiq, jeśli o tobie mowa, to trochę przewraźliwiona jednak jesteś :classic_cool: dobre niekoniecznie muszą być od razu spokojne. kobiecość jest i w tych dobrych , opiekuńczych, rodzinnych ale i przebojowych często. a jesli chodzi o twojego faceta, to dobrze zrobiłaś, chociaż tego żałujesz :)

Ekku, temu, że taka jest podświadomość :)

Gość Ekku
Musiq - no dobrze, czyli uważasz, że mi świadomie podoba się dziewczyna przebojowa itd., a tak naprawdę to źle bym się z taką kobietą czuł - i tak naprawdę potrzebuję kobiety spokojnej i "domowej"? Hmmmm... Natalinka - no, trochę chyba przesadziłaś :)

Gość Ekku
I nic się nie da zrobić, że ta podświadomość taka jest? :) Bo mnie jednak to zdziwiło :) Jeśli rzeczywiście takiej kobiety chcę... to sam nie wiem, czy mi się to podoba...

Gość Trebor_G
Ekku ciepła , miła opiekuńcza wcale nie oznacza - klucha ,kobieta taka powinna być i jeszcze przebojowa , spontaniczna w łóżku ,czy to za dużo ;)

Gość l i b
jeżeli ten sen Ci sie spodobał to znaczy, ze z owej koleżanki podoba Ci sie tylko ciało i marzy Ci sie spędzenie życia z tradycyjna kura domowa, tyle ze z ładnym ciałem:o

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyy
to znaczy ze jestes konserwatywny w glebi duszy :O masz gleboko zakorzenione szowinsityczne poglady :O Dobrze, ze to zainteresowanie nie jest odwzajemnione:O Biedna by byla ta dziewczna:(

Gość Trebor_G
Ekku jezeli myślisz że te dziewczyny mają racje to zle ,wytrzymaj z jędzą 24h :P

Gość Ekku
No nie, zapewniam, że mi w tamtej podoba się *nie tylko* ciało... Swoją drogą - uważacie więc, że jeśli takie kobiety, jak w moim śnie, się lubi, to jest szowinizm? Tu przekornie muszę zaprotestować :) Czy naprawdę trzeba być szowinistą, by lubić spokojne i "rodzinne" kobiety..?

Gość Ekku
Może się jeszcze ktoś wypowie? ;)

Gość Ekku
Hm. Jeszcze raz "up"...