Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przemondrzały

kobiety mi mówią ze jestem sympatyczny i inteligentny

Polecane posty

Gość Przemondrzały

prosze to sprawdzić...

Gość sowa pszemondżała
W którym roku była bitwa pod Crecy?

Gość Przemondrzały
Anno Domini 1346 dokładnej daty przyznaje nie pamietam, ale pamiętam że Francuzy tęgie lanie dostali...

Gość Przemondrzały
aaaaaaaaa, bitwa pod Hastings?

Gość ziewacz
1066. Długo szukałeś na tych googlach.

Gość Przemondrzały
to Crecy to 3 sekundy a Hastings to pamiętałem ;)

Gość heheheeeeeeeeeeeeeee
Co powiedział w słynnym przemowieniu, w Warszawie w r.1956.12.14 - Władysław Gomółka?

Gość Przemondrzały
co do Gomółki to sie znam: W ciągu ostatnich lat nawarstwiło sie w zyciu narodu.... dosyć wiecowania czas zabrać sie do wytężonej pracy... w tym tonie a przemówienie było długie mam nagrane całe a Cyrankiewicz po Pznaniu powiedział: ten kto podniesie rękę przeciwko wladzy ludowej niech bedzie pewien ze mu tę reke władza ludowa odrąbie w interesie klasy robotniczej... jejuuuuuuuuu, specjalnie tak napisałem Przemondrzały... żeby sie takie istoty ja ty na mojej entelygencji nie poznały...

Gość heheheeeeeeeeeeeeeee
czas twoj minął :D sympatyczny może jesteś ale inteligentnt, mniej :D 14 grudnia - po rozbiciu demonstracji przez MO w Szczecinie, ówczesny Pierwszy Sekretarz Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej (PZPR) - Władysław Gomółka stwierdził "Chodzi o to, ażeby terenowe władze rozporządzały sprawną, ruchomą, w każdej chwili gotową rezerwą milicyjną, którą można będzie użyć w kazdej chwili, gdzie zajdzie potrzeba. (...) Zatem na odcinku państwowym, najważniejsze zadanie, które stoi w tej chwili przed nami, to jest usprawnienia aparatu władzy, aparatu siły, którym każde państwo rozporządzać musi".

Gość Przede wszystkim jestes
na bakier z ortografią, więc weź się do pracy i przestań zalewać pierdoły smarkaczu, Robi