Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antysamobójczyni

PODAWAJCIE POWODY DLA KTÓRYCH WARTO ŻYĆ

Polecane posty

Gość antysamobójczyni

BO JA JAKOS OSTATNIO NIE MOGĘ NIC ZNALEŹĆ....POMÓŻCIE

Gość bcewter
może miłość.Ktoś będzie cie kochał będziesz dla niego najwazniejsza na swiecie.?

Gość bcewter
zawsze mozna sprobowac cieszyc sie małymi rzeczami.

Gość bcewter
Musze sie zgodzic .

Gość chusteczka
By dać sobie szansę na bycie szczęśliwym w przyszłości? Z ciekawości co przyniesie kolejny dzień? Bo nic nie tracimy?

Gość uss
Jest jeden powód...dla dzieci...jak ich nie masz to pomyśl ze miec mozesz...:-)a naprawdę warto..uwierz mi :-D🖐️

Gość żonka2222222
dla sexu

Gość bułeczka23
bo nieżyć jest jeszcze gorzej jak żyć

Gość SEKS
SEKS SEKS I JESZCZE RAZ SEKS jak nie wierzysz w miłość :)

Gość nieprawda
sex nie daje szczęścia..tylko chwilową przyjemność, a czy warto żyć dla chwilowej przyjemnosci? a potem czuc sie jak szmata..

Gość nieprawda
sex sex sex bl

Gość zapytanko
czy jak się nie ma szans na miłość, to są jeszcze jakieś powody, dla których warto żyć?

Gość lubię starszych
żyję dla siebie bo lubię :P

Gość eutanolka
ja mam miłość( kocham i jestem kochana) a nie chce mi się żyć i tak..bo nie moge znaleźć pracy ;( .. to właśnie dla miłosci poswięciłam całe moje życie zawodowe, rzuciłam wszystko i przyjechałam za miłością do miasta gdzie jest chyba 60% bezrobocie..myśłałam że będę szczęśliwa a nie jestem wcale bo siedze w domu całymi dniami bez szans na prace!!!!

Gość Quick
warto żyć i mądrze korzystać z tego co się posiada ;)

Gość powalona
jesli nie ma juz po co zyc to moze na przekor wszystkiemu i wszystkim..na zlosc swiatu, ludziom, losowi...

U mnie w zyciu bywalo roznie. Bylo pieknie, ale bywalo tez tragicznie. Ale zyje, bo jestem ciekawa, co przyniesie mi nastepny dzien i musze powiedziec, ze czasami mnie totalnie zaskakuje :D. I to wlasnie jest piekne, bo nie mozesz przewidziec co bedzie. A wg powiedzenia: fortuna kolem sie toczy, takze moze byc roznie, raz na wozie, raz pod wozem i to sa uroki zycia :)

Gość lalinka
warto żyć....bo jeszcze można spróbować tylu nowych rzeczy. obejrzeć mnóstwo niepowtarzalnych zachodów słońca, spotkać nowych interesujących ludzi, dowiedzieć się czegoś nowego o sobie... ....distać i dać wiele miłości, komuś pomóc, otrzeć czyjąś łzę i wywołać uśmiech na smutnej twarzy... :)

Gość Tammi77
A ja juz chyba nie mam po co żyć... Miłość? To juz było i przyniosło tylko ból i rozczarowanie. Oddajesz komuś siebie całą, marzenia, poświęcasz wszystko i co? Nawet nie potrafi Ci spojrzec w oczy i powiedzieć to co Ty juz od dawna wiesz. A by ło tak pięknie... a moze to było tylko złudzenie? Nie mam juz siły kolejny raz zaczynać życia od nowa.

Gość michspeed
lalinka chyba zaczynam Cię lubieć:-) Ten optymizm:-)

Gość brzyduleczka...........
żeby inni mogli się z ciebie pośmiać, niech choć oni będą szcześliwi

Gość laluunia
eee tam, warto, bo: -po co ktos ma cierpiec z powodu Twojej śmierci, no tak? -mozna sobie cos fajnego kupic -mozna poznac kogos kogo jeszcze nie znasz -na rolkach mozna z kims pojezdzić i nauczyć się np.nowego języka

Gość ktosiczka
cos malo tych powodow podajecie :( co to moze znaczyc - ze nie wato zyc ...pewnie kazdy ma swoje wartosci dla ktorych warto, pewnie tu jest mnostwo glupich tekstow dla jaj ... a co jesli ktos rzeczywiscie szuka odpowiedzi ... ja - kiedys myslalam ze mam po co zyc, ktos tu podal pomysl ze dla dzieci - ja wlasnie dlatego chcialam zyc, kocham dzieci ale .. ich niestety nie mam, wiec po co zyc ?? dla milosci ... w milosci sa lepsze i gorsze dni... w te gorsze dojsc do porozumienia co do przyszlosci nie mozna... wiec - co jeszcze moze mnie spotkac, na co warto czekac ??

a ja poznałam wartosc zycia przez poznanie BIBLI,wtedy wiesz,ze zycie nie konczy sie na tym teraz,ze jest wiecznosc nieskonczenie piekna....warto nabywac wiedzę duchową,bez niej nie ma jutra,nie ma słońca....pozdrawiam.Ale jestem tez szczesliwą zona,przyjaciołką,człowiekiem i tego zycze autorce topiku,pa!!

jestem jelopem kompowym , ale mam 15 raz Marqeza dla ktorych warto zyc , jak podasz mi maila przesle Ci , bo na kafe nie u,miem:-(egle1@o2.pl 👄 Wesolych Swiat!!!!!:-D ps. a potem moze Ty zainstalujesz w kafe , to co Ci wysle?Dla takich , ktore szukaja powodu by zyc?