Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makaoPP

Problem z uchem...zNiech ktos pomoze!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość makaoPP

otoz od 2 dni tak pod wieczor mam takie pobolewanie w uchu iw jego okolicach...nie ejst to bol staly lub jakis kolkowy...jest a potem przez jakis czas go nie ma....slysze dobrze nie mam wysiekuz adnego i dobrze sie czuje....przewiew to tez nie jest..dodam ze mam skolnnosci do tworzenia sie zapchanego ucha woskowiną...wzielam se antotalgin i patyczkiem usunelam troche takiej brazaowej czasem ciemnobrazwoej woskowiny....wie ktos moze od czewgo moze byc to pobolewanie? Piszcie!!!!!!blagam

Gość monic4563
wez lek przeciwzapalny, i opatul ucho, ale myśle, że bez antybiotyku sie nie obejdzie, jutro proponuje lekarza.

Gość makaoPP
biore dicortinef ia ntotalgin...dziwne jest to z ejak juz klade sie spac to bol ten mija....a na zapalenie ucha to jest zawsze wysięk ropny itd...

Gość mruczka mała
może trzeba przepłukać albo masz bóle stawowe...?

Gość makaoPP
stawy nie...

Gość krain
wysięk nie zawsze się pojawia, ale co to znaczy okolica ucha? bardziej wenątrz czy w przewodzie zewnętrznym? Może to być czyrak mieszków włosowych w tym przewodzxie...jak z temperaturą?

Gość makaoPP
takw okolicach skroni i w srodku ucha...temperatutrka normalna is amopoczucie dobre...ten bol nie ejst ciagle...tylko czasem co godzine itd...jutro wybieram sie do alryngologa....a czy ajk zapsiuje antybiotyk na to to trzeba konieczniew domu siedziec? bo nieldugo wyjzedza tak an tydziena nie chce se zjebac wolnego przez to .....:/

Gość mruczka mała
makao--------> u mnie było tak samo i okazało się, że to jednak staw=wadliwy zgryz do leczenia :O

Gość makaoPP
hmm chodzi ci ozgryz zebowy? bo tez mam kryzwy a zab siodemka czy szostka jakos tak (po tej samej stronie co ucho)dziwnie sie przemiescil....

Gość mruczka mała
tak, dokładnie... mi ortodontka powiedziała, że bóle są spowodowane złym ustawieniem zębów szczęki górnej względem dolnej :O

Gość makaoPP
ech ja juz sama nie wiem...wzielam s eantotalgin do ucha i ciagle czuje taki ucisk dziwny...moze to i korek....

Gość makaoPP
bylam dzis u alryngologa i powiedziala z eod korka zobilo mi sie lekkie zapalenie,wyczyscila to ucho takim drucikiem:P i zapisala takie krople jakby jakis lekki antybiotyk.wzielam je juz raz (mam braz przez 7 dni, 3 razy dziennie) ale andal czuje takei klucie i pobolweanie w okolicy skroni....

Gość makoaPP
piszcie!!

Gość makaoPP
Juz drugi dizen biore ten lek o nazwie ATECORTIN ale nadal mam ten bol i wlasciwie czesciej...czy to znaczy z eon nie dziala czy ajk?