Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głłuuupppiiiaa

zakochałam się w młosdzym o 6 lat

Polecane posty

Gość głłuuupppiiiaa

ja mam 27

Gość głłuuupppiiiaa
nie zniose tego

Gość głłuuupppiiiaa
czy którejś z was przytrafiło się coś podobnego?

Gość Ona39letnia
głłuuupppiiaaa!Koteczko ja mam gorzej,bo chyba zakochałam sie w facecie młodsym od siebie o 19 lat :-(

Gość głłuuupppiiiaa
a on coś do Ciebie czuje?

Ja mam faceta młodszego o dokładnie rok i trzy miesiace. Sama mam 19 lat. Niby to mała różnica wieku, ale moi rodzice mimo iż nie znają go a jest o wiele dojrzalszy niż faceci z którymi byłam ( a miałam kiedyś faceta 6 lat starszego ode mnie), ma plany wobec nas, oni go zwyczajnie nie akcpetują. Nie wiem co mam zrobić, żeby go zaakceptowali, wiem, że rodzice chca dla mnie jak najlepiej (ja pracuję, studiuję zaocznie, on jest w trzeciej klasie technikum, ma w planach studia) ale nie moge poświęcac swojego szczęscia kosztem tego, żeby to rodzicom pasował mój chłopak. Kocham go, ale także niechce, żeby moi rodzice robili mu jakieś nie przyjemności, albo mnie ranili słowami. :( Prosze o pomoc....

Gość głłuuupppiiiaa
dla mnie rodzice to najmniejszy problem

Gość abcdefghijk
rok mlodszy i wielkie halo???? bez sensu moja siostra jest z chlopakiem od m-ca,ktory jest mlodszy o 5 lat,ona ma 25 on 20 lat moja mama troche cos tam jej gadala no ale przeciez jej nie zabroni.Tata tez tak dziwnie czasem podchodzi,chociaz nic nie mowia................no ale zobaczymy

Gość Ona39letnia
Nie wiem,co On do mnie czuje,czasami mowi mi ,ze teskni...Jestem w nie najlepszej sytuacji,bo mam ustabilizowane życie,mam męża,dziecko i uczucie do młodego chłopca.

Gość abcdefghijk
najwazniejsze to to aby mlodszej mu sie nie zachcialo :O bo to mlodziaki jeszcze 20-letnie :O a potem bedzie płacz

Gość Bellisimmma37
przezyłam romans z 20 latkiem. On pierwszy sie zakochał . jak ja poczułam cos do niego to wszystko mineło...chyba róznica wieku zrobiła swoje...Ale nie załuje!:Dtrwało to 2 lata

Gość Bellisimmma37
do Ona39letnia--- doskonale Cie rozumiem. Nawet nie wiesz jak:)

Gość lubię starszych
o 10l. czy to zboczenie ;)

Gość santa*
mówicie ze 20 latek to dziecko? Ja wyszłam za mąz za 20 latka i juz 16 lat jestesmy razem.Mamy 4 dzieci i nigdy sie nie zdradziliśmy

Gość akim
Niestety, prawda jest taka że takie związki kończą się boleśnie dla kobiet. Sama wiem po sobie. Bardzo dużo młodych facetów (20-25 lat) szuka obecnie przygody z dojrzałą kobietą . Jak sam - 25 latek mi to mówił - jego to kręci. Jak się znudzi - bywa że odchodzi bez słowa (znam taki przypadek na szczęście nie mój). I wtedy pozostaje zgaga, która mija z czasem. Ale może i to warto przeżyć.

Gość no niestety
ale ja tez trzymam stronę na NIE. Dlatego, że faceci lubią chwalic sie swoimi kobietami, a przecież ogólnie wiadomo, że babki starzeja się szybciej...35 letni facet, to miodzio, a kobieta już nie zawsze...a jak jeszcze dochodzi różnica wieku na niekorzyść kobiety, to już porażka totalna... ja mam faceta strszego o 13 lat. i to według mnie jest ok, bo on nie wygląda na swoje 40, a ja mam 27, więc nie boję się mojego starzenia, bo wiem, że zawsze dla niego będe atrakcyjna. no, ale to mój punk widzenia...

Gość COx.*
a co tam. myslicie ze tylko facet moze zostawić starszą? a ja to ona wykorzysta młodego niedojzałego chłopaka bo dla niej to ostatni dzwonek na romans? moze ma swoja rodzine , dzieci... pobawi się i zostawi i to jest OK?

Gość lubię starszych
do askim ajak jest w związku gdy facet jest starszy o całą dyche :D

Gość akim
do COx* - pewnie że tak też być może , ale naprawdę jest to mało prawdopodobne. Kobiety częściej kierują się uczuciem - i wierz mi wcale nie chcą się nim bawić. Może to być również taka reakcja obronna - lepiej wcześniej porzucić niż czekać na upokorzenie.

Gość COx.*
akim - jestes kobietą?

Gość owszem miłość
ale facet też jest wzrokowcem, i co ,chciałabyś, jako purhcawa pote płakac po nocch, że twj ukochany marzy o slicznej dupce?

Gość akim
Gdy facet starszy jest o dychę - ma to bardzo duże szanse powodzenia. Jak to przedmówczyni pisała , kobiety starzeją się szybciej i ta różnica się zaciera. Oczywiście we wszystkim są wyjątki, ale znam więcej związków szczęśliwych wtedy gdy to facet jest starszy

Gość lubię starszych
Gówno Prawda - ja kocham i jestem kochana ,nie patrząc na wygody a może kochać to jest największą wygodą w życiu ;)

Gość akim
jestem kobietą po "przejściach"

Gość lubię starszych
askim -dzięki za miłe słowa istotnie jest zrozumienie i tolerancja ,tylko mam jeden problem nie potrafie się ze starzeć ale on to we mnie kocha a ja przy nim czuje się bardzo szczęśliwa :D

Gość akim
Oj gówno prawda - wiadomo że są różne przypadki. Ja tylko piszę to co obserwuję wokół siebie. Swoje nienajlepsze doświadczenia też.

Gość a mnie się zdaje
że tu nie o wiek chodzi, tylko o dojrzałość. facet młodszy od kobiety o 6 nawet 10 lat, jeśli dojrzale podchodzi do miłości, nie ma się czego bać. jednak opinia środowiska zrobiła już niejedną krzywdę takim parom. mam znajomą ktora zakochana była w młodszym od siebie facecie. wszystko było w porządku, widziałam, że się kochali, szanowali.byli ze sobą osiem lat, ale opinia innych zniszczyła ten związek. ona przeżyła dramat, on jest nadal sam, nie chce się z nikim wiązać. czy to jest w porządku, żeby ktoś obcy rozwalał to, co jest piękne? opanujcie się ze swoimi sądami. dajcie żyć takim parom w spokoju. macie swoje szczęscie przy sobie. nie bądźcie zawistni.

Gość akim
do lubię starszych - wcale nie musisz się starzeć. Czas robi swoje a on napewno kocha Cię miłością dojrzałą taką jaka jesteś.Tak myślę skoro jesteś szczęśliwa. Tylko nie zgłupiej kiedykolwiek dla młodszego bo nie warto.

Gość akim
jeśli dwoje ludzi kieruje się tylko opinią środowiska - to fatalnie. Myślałam że jeśli naprawdę się kochają to potrafią to przetrwać.